Maasmechelen Village: 60% korting op merkmode

Last update: 29-01-2020

Maasmechelen Village is een van de bekendste outletcenters van de Benelux. Hoewel het outletcenter in België is gelegen bezoeken ook veel Nederlanders de outlet. Bij Maasmechelen Village worden absolute topmerken verkocht maar dan met kortingen van wel 60%. Je bespaart dus honderden euro’s op een volle tas merkkleding. Een bezoek aan Maasmechelen Village betekent een heerlijke dag shoppen en is een echt uitje. Kom ook meer te weten over Maasmechelen Village waaronder een overzicht van de winkels, openingstijden, adres en contactgegevens.

Merken Maasmechelen Village

Bij outletcenter Maasmechelen Village vind je in totaal meer dan honderd winkels en dito aantal merken. En met merken bedoelen we ook topmerken. Zo vind je er onder andere Armani, Calvin Klein, Diesel, Desigual, Fossil, G-Star, GEOX, Guess, Nike, Ralph Lauren, enzovoorts. Een overzicht van alle modemerken die aanwezig zijn op het modecomplex vind je hier

Openingstijden

Maasmechelen Village is standaard zeven dagen per week open. Ook op zondag heeft het outletcenter dezelfde ruime openingstijden. Op sommige Belgische feestdagen is het outletcenter zelfs open tot 20.00 uur. Alleen op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is Maasmechelen Village. De reguliere openingstijden zijn:

  • Maandag: 10.00 - 19.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 - 19.00 uur
  • Woensdag: 10.00 - 19.00 uur
  • Donderdag: 10.00 - 19.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 - 19.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 - 19.00 uur
  • Zondag: 10.00 - 19.00 uur

Maasmechelen Village

Dat Maasmechelen Village een geweldige shopbeleving oplevert blijkt wel uit het feit dat het complex dagelijks door vele duizenden mensen wordt bezocht. Ieder jaar bezoeken namelijk meer dan drie miljoen mensen Maasmechelen Village. Omdat het vooral ook een gezellige dagbesteding is, zijn er ook volop mogelijkheden om te eten of te drinken bij diverse horecagelegenheden.

Adresgegevens

Maasmechelen Village is niet ver van de Nederlandse grens gelegen aan de Zetellaan 100. Dankzij de ligging is Maasmechelen Village ook ideaal bereikbaar voor bezoekers uit Midden- en Zuid-Limburg.

Parkeren Maasmechelen Village

Bij het outletcenter kan er gratis geparkeerd worden op maar liefst 1.600 parkeerplaatsen. Met de auto geraak je vanaf het parkeerterrein snel en eenvoudig op grote uitvalswegen waaronder de E314, N75 of N78. Vergeet niet even te tanken voordat je weer Nederland binnenrijdt, de brandstofprijzen in België zijn een stuk gunstiger.

Cadeautip: Gift Card

Zoek je nog een cadeau voor iemand die dol is op shoppen? Waarom doe je geen Maasmechelen Village Gift Card cadeau? De Gift Card is al te koop vanaf 5 euro en het maximum ligt op 300 euro. De ontvanger van de Gift Card kan de waarde verzilveren bij een van de aanwezige winkels of topmerken van Maasmechelen Village.