PLUS Fabeltjeskrant

Hoe werkt de spaaractie?

Last update: 22-02-2019

De Fabeltjeskrant is een van de leukste kinderseries die ooit op de Nederlandse televisie is uitgezonden. Wie kent niet Meneer de Uil, Lowieke de Vos, Mevrouw Ooievaar en al die andere leuke dierenbosbewoners. Bij PLUS kan er worden gespaard voor in totaal vijf superleuke handpoppen van de Fabeltjeskrant. We hebben uitgezocht wat de begin- en einddatum van de PLUS Fabeltjeskrant-spaaractie zijn, hoe het sparen werkt en wat de actievoorwaarden zijn.

Hoe sparen?

Sparen voor de handpoppen van de Fabeltjeskrant gaat eenvoudig. Je ontvang bij iedere € 10 aan boodschappen 1 spaarzegel. Zodra je 18 zegels hebt gespaard heb je een spaarkaart vol waarmee je een van de vijf handpoppen bijeen hebt gespaard.

Datum spaaractie 2019

De PLUS Fabeltjeskrant-spaaractie duurt bijna twee maanden waardoor je voldoende tijd hebt om de handpoppen bij elkaar te sparen. De spaaractie begint op zondag 24 februari en eindig op zaterdag 20 april 2019.

Vijf handpoppen

Tijdens de spaaractie kan er worden gespaard voor vijf handpoppen welke bekend zijn van de Fabeltjeskrant. Het gaat om de figuren:

  • Meneer de Uil
  • Lowieke de Vos
  • Juffrouw Ooievaar
  • Bor de Wolf
  • Willem Bever

Poppenkast

De handpoppen komen natuurlijk helemaal tot leven als je ermee speelt in een poppenkast. Bedenk de leukste rollenspellen en geef complete voorstellingen. Het is dan ook mogelijk om een Grote Dierenbos poppenkast te kopen voor maar € 2,99. 

Spaar sneller met actieproducten

Iedere week zijn er andere PLUS actieproducten te koop welke recht geven op extra spaarzegels. De actieproducten zijn goed voor 1, 2 of zelfs 3 extra spaarzegels. Op deze manier gaat sparen extra snel en heb je de spaarkaart zo vol.

Digitaal sparen

Het is ook mogelijk om digitaal te sparen voor de Fabeltjeskrant handpoppen. Hiervoor heb je de PLUS app nodig die je gratis kunt downloaden in de App Store of Google Play. Digitaal heb je de spaarkaart altijd bij de hand en je spaart ook nog eens sneller. Tenslotte ontvang je ook nog 3 gratis zegels zodra je begint met digitaal sparen.

Win een iPad Mini

Aan de spaaractie van de Fabeltjeskrant is ook een winactie gekoppeld. Je kunt namelijk je eigen fabeltje met de PLUS handpoppen filmen en inzenden. De leukste, spannendste en grappigste fabeltjes winnen een iPad Mini. Er kunnen in totaal drie iPad Mini's worden gewonnen.

Ontvang een melding