PLUS acties 2019

Wanneer en welke aanbiedingen?

Last update: 01-01-2019

Supermarktketen heeft ieder jaar terugkerende acties die op goedkeuring van de klant mag rekenen. Voorbeelden zijn Inslaan!, Eurootje en het Waardebonnenboekje. Maar PLUS blinkt vooral uit met haar spaaracties. Ook in 2019 zullen er weer diverse leuke spaaracties worden georganiseerd.

Waardebonnenboekje

Meerdere malen per jaar is er het Waardebonnenboekje bij PLUS. Dit boekje bestaat uit 6 tot 9 bonnen welke goed zijn voor kortingen op geselecteerde producten. Je kunt de bonnen uitprinten of digitaal verzilveren. Het Waardebonnenboekje staat vaak voor een korting van ruim € 70 en is dus absoluut de moeite waard. Het Waardebonnenboekje is er in 2019 mogelijk weer half juni, half augustus, in de tweede week van oktober en eind november.

Inslaan!

De actie Inslaan! geeft klanten de kans om hun favoriete producten te kopen voor een vaste lage prijs of bijvoorbeeld 1+1 gratis. PLUS Inslaan! zal weer gedurende meerdere periodes in 2019 plaatsvinden. We verwachten de actie bijvoorbeeld weer terug  op de kalender begin januari, eind juni, begin september, medio oktober en eind november 2019. Telkens duurt Inslaan! één week.

Eurootje

Een andere actie die meerdere malen per jaar terugkeert is PLUS Eurootje. Zoals de naam al aangeeft zijn tijdens deze actie een flink aantal artikelen afgeprijsd en kosten ze maar 1 euro per stuk. Je bespaart dus aanzienlijke bedragen op je boodschappen. Eurootje duurt meestal één week per editie. Naar verwachting is er weer Eurootje in de tweede week van maart en begin oktober.

Spaaracties

Zeg je PLUS dan zeg je spaaracties. PLUS organiseert namelijke meerdere keren per jaar leuke en succesvolle spaaracties. Tijdens de spaaracties krijg je spaarzegels bij het doen van boodschappen, denk aan bijvoorbeeld 1 spaarzegel voor iedere 10 euro aan boodschappen. Zodra de spaarkaart vol is heb je recht op bijvoorbeeld een setje kaarten of koop je tegen een geringe bijbetaling leuke artikelen. Welke spaaracties er in 2019 zullen zijn is nog niet bekend. De afgelopen jaren waren spaaracties voor The Voice of Holland, BBQ Tools, de Serveerset het Boodschappenpakket, Emoji’s, Disney Movie Moments en MarioKoins zeer populair. We gaan het goed in de gaten houden en zullen tijdig berichten over nieuwe spaaracties.

Versveiling

Ook de Versveiling van PLUS is een actie om de gaten te houden omdat tijdens Versveiling vers voedsel voordelig te koop is. Mogelijk is er weer Versveiling eind april 2019.

Gratis Babydoos

Supermarktketen PLUS heeft voor alle jonge ouders een leuk cadeau klaarliggen, namelijk de PLUS Babydoos oftewel de Kiekeboebox. Deze babydoos is uiteraard volkomen gratis. De Kiekeboebox is een babydoos waarin voor totaal aan € 40,- aan baby- en kraamproducten zit. Een lekkere financiële meevaller in de dure kraamtijd en tevens een goede aanvulling op de babyuitzet.

Blijf op de hoogte

Meld je aan via onderstaande link en blijf op de hoogte van alle nieuwe PLUS acties: