A-merken en winkelketens
Home » PLUS

PLUS: overzicht Klantacties

Laatste acties en aanbiedingen:

Blijf op de hoogte van nieuwe acties:

Uitgelichte acties en aanbiedingen:

PLUS Boodschappenpakket

Plusboodschappenpakket.png

Bij PLUS kan je eenvoudig sparen voor het uitgebreide Boodschappenpakket. De waarde van het PLUS Boodschappenpakket bedraagt maar liefst € 50,- wat natuurlijk lekker meegenomen is. Je spaart eenvoudig mee wanneer je boodschappen doet bij PLUS.

Kom meer te weten over het PLUS Boodschappenpakket.

PLUS Babydoos

Kiekeboebox.png

Zwanger zijn of het krijgen van een kindje is een bijzondere gebeurtenis. Helaas is het ook een best prijzige gebeurtenis. Maar gelukkig zijn er de gratis babydozen welke gevuld zijn met verschillende handige baby- en zwangerschapsproducten. Ook bij PLUS kan je een gratis Babydoos aanvragen. De PLUS Babydoos heet de Kiekeboebox.

Meer over de gratis PLUS Babydoos.

Plus Koopzegels

plus.png

Wie tijdens het afrekenen PLUS koopzegels bijkoopt kan deze op een later moment weer inleveren tegen meer geld. De PLUS Koopzegels worden namelijk meer waard zodra je een complete spaarkaart hebt.

Meer over de PLUS koopzegels.

 

Supermarktketen PLUS heeft honderden filialen in Nederland. De supermarktketen is populair vanwege lage prijzen. Ook de klantacties van PLUS zijn de moeite waard. Spaar bijvoorbeeld voor gratis boodschappen, spaar koopzegels of vraag de gratis PLUS Babydoos aan wanneer je in verwachting bent of onlangs bevallen bent.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.