A-merken en winkelketens
Home » PLUS

PLUS

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

Eurootje

 meer dan 100 aanbiedingen voor slechts € 1
 bespaar tientallen euro's op je boodschappen
✔ vul je voorraadkast aan na de feestdagen
 in de winkels en online via de webshop

PlusEurootje-2.jpg

19 november 2017: 50% slimmer

Bij PLUS zijn momenteel heel veel producten met maar liefst 50% afgeprijsd. Dat scheelt lekker veel geld op de dagelijkse boodschappen.

PLUS50procentslimmer.jpg

22 oktober 2017: Boodschappenpakket

Bij PLUS kan je weer sparen voor een boodschappenpakket ter waarde van € 50. Voor iedere tien euro boodschappen krijg je een spaarpunt en de spaarkaart is vol bij 75 zegels. Het Boodschappenpakket kan worden gespaard tot en met 27 januari 2018.

PLUSBoodschappenpakket.jpg

1 oktober 2017: PLUS Eurootje

Bij supermarktketen PLUS is het weer Eurootje met meer dan honderd aanbiedingen voor slechts € 1.

 

PLUS Eurootje

Boodschappen zijn een eerste levensbehoefte; iedereen heeft immers eten en drinken nodig om te kunnen functioneren. Wanneer boodschappen doen dan een stuk voordeliger kan is dat natuurlijk lekker meegenomen. Bij PLUS is boodschappen doen voorlopig een stuk voordeliger omdat er maar liefst ruim honderd producten te koop zijn voor een vast laag bedrag van € 1. Deze actie van PLUS staat ook wel bekend als Eurootje.

PlusEurootje-1.jpg

3 september 2017: waardebonnen PLUS

Oude tijden herleven dankzij PLUS, want daar keren de enige echte waardebonnen terug. De waardebonnen geven recht op kortingen op diverse producten en zijn 1 week lang geldig. Iedere week zijn er 9 nieuwe waardebonnen.

 

Geldigheid

De waardebonnen van deze week zijn geldig van zondag 3 tot en met zaterdag 9 september 2017. Per klant maar 1 waardebon per aanbieding worden gebruikt.

 

Online

Ook online zijn de waardebonnen te gebruiken. Je vindt de waardebonnen en online kortingscodes via:

PLUSwaardebonnenboekje.jpg

28 augustus 2017: Emoji's sparen

Bij PLUS Spaar je nu voor Emoji's, dit zijn leuke en kleurige figuurtjes waarvan er in totaal 24 gespaard kunnen worden.

 

15 euro boodschappen

Bij iedere 15 euro aan boodschappen ontvang een gratis pakje met daarin 1 Emoji-pen. Tevens zijn er iedere week speciale actieproducten waarbij je ook een zakje met een Emoji-pen ontvangt. In totaal zijn er 24 verschillende Emoji-pennen.

 

Limited Edition

Tijdens speciale actieweken ontvang je als klant bij aankoop van 2 geselecteerde aanbiedingen ook een Limited Edition Emoji welke groter zijn dan de normale Emoji's. De Limited Edition Emoji's zijn:

  • 3 - 9 september: Gene
  • 10 - 16 september: Jailbreak
  • 17 - 23 september: High 5

 

Emoji AR actie

Behalve het sparen van de Emoji-pennen en de Limited Edition Emoji's is er ook een digitale actie (Emoji Augmented Reality). Hierbij kan je via de PLUS-app proberen om 12 Emoji's te vinden en te scannen. Vervolgens is er de mogelijkheid om samen met de gescande Emoji op de foto te gaan en dit te delen via social media. Iedere week geeft PLUS drie prijzen weg, waaronder een fiets voor de meest originele foto.

PLUSEmojisparen.jpg

20 augustus 2017: Inslaan!

Veel gratis producten en kortingen bij supermarktketen PLUS tijdens Inslaan!

 

Inslaan!

Het is nu mogelijk om zeer voordelig je boodschappen te doen bij PLUS. Het is namelijk weer Inslaan! en dat betekent dat je kunt profiteren van honderden aanbiedingen. Tijdens Inslaan! krijg je namelijk gratis producten (bijvoorbeeld 1+1 of 2+2 gratis) of producten zijn gewoonweg scherp afgeprijsd. Ook zijn er kortingen voor wanneer je groot inkoopt, bijvoorbeeld 5 stuks voor een vaste lage prijs.

 

Folder

De manier om geen aanbieding te missen tijdens PLUS Inslaan! is door de folder te bekijken. De folder loopt iedere week van zondag tot en met zaterdag. 

PlusInslaan-1.jpg

9 juli 2017: 50% korting op Pampers

Tot en met zaterdag 15 juli 2017 zijn alle Pampers Premium luiers en Pampers babydoekjes met 50% afgeprijsd bij PLUS.

 

Alle maten Pampers

Bij PLUS koop je deze week zeer voordelig Pampers. Je ontvangt namelijk maar liefst 50 procent korting op ieder pak Pampers. Alle maten en soorten doen mee aan de actie:

  • Pampers New Baby luiers
  • Pampers Premium Protection luiers
  • Pampers Baby Dry Pants luiers
  • Pampers Wipes fresh clean
  • Pampers doekjes sensitive

 

Winkels en online

De afgeprijsde pampers zijn te koop in de supermarkten van PLUS. Ook online kunnen de luierproducten met 50% korting worden gekocht.

PampersPlus-1.jpg

16 april 2017: Smurfen sparen bij PLUS

Vanaf 16 april 2017 spaar je voor Smurfen bij supermarktketen PLUS.

 

Smurfenactie PLUS

PLUS heeft een nieuwe actie waarbij je kunt sparen voor Smurfen. Bij iedere € 15 aan boodschappen ontvang je 1 pakje waarin 1 Smurf zit. Tevens ontvang je 1 spaarzegel. In totaal kunnen er 24 verschillende Smurfen worden gespaard. Voor € 1,99 kan een verzamelalbum worden gekocht waarin de gespaarde Smurfen bewaard kunnen worden. Behalve de 24 Smurfen zijn er ook Limited Edition Smurfen en Smurfenknuffels. 

PlusSmurfen-1.jpg

Blijf op de hoogte

Melding-7.png
Voorbeeld HTML

Uitgelichte acties:

PLUS Boodschappenpakket

Bij PLUS kan je eenvoudig sparen voor het uitgebreide Boodschappenpakket. De waarde van het PLUS Boodschappenpakket bedraagt maar liefst € 50,- wat natuurlijk lekker meegenomen is. Je spaart eenvoudig mee wanneer je boodschappen doet bij PLUS.

PLUS Babydoos

Zwanger zijn of het krijgen van een kindje is een bijzondere gebeurtenis. Helaas is het ook een best prijzige gebeurtenis. Maar gelukkig zijn er de gratis babydozen welke gevuld zijn met verschillende handige baby- en zwangerschapsproducten. Ook bij PLUS kan je een gratis Babydoos aanvragen. De PLUS Babydoos heet de Kiekeboebox.

Plus Koopzegels

Wie tijdens het afrekenen PLUS koopzegels bijkoopt kan deze op een later moment weer inleveren tegen meer geld. De PLUS Koopzegels worden namelijk meer waard zodra je een complete spaarkaart hebt.

Supermarktketen PLUS heeft honderden filialen in Nederland. De supermarktketen is populair vanwege lage prijzen. Ook de klantacties van PLUS zijn de moeite waard. Spaar bijvoorbeeld voor gratis boodschappen, spaar koopzegels of vraag de gratis PLUS Babydoos aan wanneer je in verwachting bent of onlangs bevallen bent.

Reactie plaatsen

Reacties

Cornelia
5 maanden geleden

tot wanneer kan de gratis boodschappendoos worden gehaald met een vol zegelboekje?