PLUS Boodschappenpakket

Last update: 04-12-2023

Bij supermarktketen PLUS spaar je eenvoudig voor een gratis boodschappenpakket met een waarde van ruim € 55,-. Je hebt recht op een PLUS Boodschappenpakket wanneer je een volle spaarkaart bijeen hebt gespaard. Je hebt hiervoor ongeveer drie maanden de tijd en je spaart de zegels automatisch door boodschappen te doen bij een van de PLUS filialen. De gratis boodschappen zitten in een pakket dat je mee naar huis mag nemen. Kom meer te weten over het PLUS Boodschappenpakket, bijvoorbeeld op welke datum in 2023 de spaaractie weer begint, wat de inhoud is van het boodschappenpakket, hoeveel zegels je moet sparen en per hoeveel euro je een spaarzegel ontvangt.

PLUS Boodschappenpakket Spaaractie

Supermarktketen PLUS laat de waardering voor haar klanten blijken uit de spaaractie waarbij trouwe klanten een gratis boodschappenpakket krijgen. Gedurende meerdere maanden kan iedereen meesparen. Je hebt een PLUS Boodschappenpakket verdiend wanneer de spaarkaart vol is. Het pakket is goed gevuld met producten, een voucher voor gratis bezorging en een kortingscode voor geweldige dagjes uit en vertegenwoordigt een waarde van ruim 55 euro.

Datum spaaractie 2023-2024

De afgelopen jaren begon de spaaractie telkens in het najaar en eindigde deze in het begin van het nieuwe jaar. Ook begon de spaaractie ieder jaar op een zondag en eindigde op een zaterdag. De actie begint op 3 december 2023 en eindigt op 24 februari 2024. Volle spaarkaarten kunnen t/m zaterdag 2 maart 2024 worden ingeleverd.

Hoe werkt het?

Het bijeen sparen van een PLUS Boodschappenpakket werkt als volgt:

  • Ontvang gedurende de actieperiode voor iedere € 10,- boodschappen bij PLUS een gratis spaarzegel
  • Spaar in totaal 65 zegels op de spaarkaart voor het boodschappenpakket
  • Lever de volle spaarkaart in bij PLUS en ontvang een gratis boodschappenpakket

Sparen voor zegels

Je spaart de zegels voor het PLUS Boodschappenpakket gewoon door het doen van boodschappen. Per € 10,- boodschappen ontvang je één spaarzegel. Overigens spaar je geen zegels voor bepaalde producten waaronder tabak, alcohol, postzegels, beltegoed, geneesmiddelen, enzovoorts. In totaal zijn er 65 spaarzegels nodig om de spaarkaart vol te krijgen. De spaarzegels moeten hierbij verzameld zijn op één spaarkaart.

Boodschappenpakket ophalen

Zodra de spaarkaart vol is kan, na het invullen van de gegevens, het PLUS Boodschappenpakket worden opgehaald in een van de supermarktfilialen. Je mag zoveel volle spaarkaarten als je wilt inleveren. Het is niet mogelijk om een volle spaarkaart in te wisselen tegen geld.

Inhoud en samenstelling

Ieder jaar is de samenstelling en de inhoud van het PLUS Boodschappenpakket anders. De producten zijn van zowel A-merken als van het PLUS eigen merk. De producten zijn populair en veel verkocht waardoor je er echt iets aan hebt. In totaal bevat het PLUS Boodschappenpakket tussen de 20 tot 25 artikelen. De inhoud kan bestaan uit de volgende soort producten:

  • Voedingsmiddelen: bijvoorbeeld chips, chocolade, biscuits, bier (alcoholvrij), soep, fruitsap, enzovoorts
  • Schoonmaakmiddelen en doekjes
  • Tandpasta en mondverzorgingsproducten
  • Shampoo en verzorgingsproducten
  • Enzovoorts

Waarde PLUS Boodschappenpakket

Standaard is het PLUS Boodschappenpakket minstens € 55,- waard. Deze waarde is vastgesteld op basis van de normale winkelprijzen waarvoor de producten worden verkocht. De inhoud van het Boodschappenpakket kan weleens wijzigen, maar de waarde blijft altijd meer dan 55 euro.

Flink rendement

Misschien denken veel mensen dat het de moeite niet waard is om een PLUS Boodschappenpakket te sparen. Er moet immers voor € 650,- aan boodschappen worden gedaan om de spaarkaart vol te krijgen. Echter geldt er een lange actieperiode van meerdere maanden waardoor deze hoeveelheid boodschappen haalbaar is. Daar komt nog eens bij dat de feestdagen in de actieperiode vallen, waardoor het sparen sneller gaat. Tegenover de € 650,- boodschappen staat dus maar liefst een opbrengst van ruim € 55,-. Dit bedrag is dus snel verdiend!

Contactgegevens

Voor vragen of opmerkingen zijn kan er contact worden opgenomen met PLUS via het gratis telefoonnummer 0800-2224443 of via het e-mailadres consumentenservice@plus.nl

PLUS Boodschappenpakket winnen

Regelmatig organiseert PLUS ook winacties waarbij je Boodschappenpakketten kunt winnen via bijvoorbeeld Facebook. De pakketten worden verspreid in de periode van de spaaractie. Houd goed de social media kanalen van PLUS in de gaten om geen winactie te missen.

Ontvang een melding

Wil je de PLUS spaaractie voor het gratis Boodschappenpakket absoluut niet mislopen? Meld je dan aan via onderstaande button en we houden je op de hoogte zodra de spaaractie weer gaat beginnen: