PLUS Waardebonnenboekje

Wanneer weer verkrijgbaar in 2019?

Last update: 30-01-2019

Vroeger waren waardebonnen dé manier om korting op je producten te krijgen. PLUS heeft deze oude traditie nieuw leven ingeblazen met de PLUS Waardebonnenboekjes. Meerdere keren per jaar zijn de waardebonnen verkrijgbaar en bespaar je veel geld op je PLUS boodschappen. We zochten uit wanneer er weer Waardebonnenboekjes zijn in 2019, hoeveel je bespaart en welke producten er zijn afgeprijsd.

Datum 2019

De Waardebonnenboekjes keren elke paar maanden terug. De exacte begindatum van de actie wordt pas een of twee dagen ervoor bekend gemaakt. In 2019 verwachten we dat de actie om de circa twee maanden plaatsvindt. De waardebonnen zijn telkens één week geldig en lopen van zondag tot en met zaterdag.

Aantal waardebonnen en besparing

Ieder PLUS Waardebonnenboekje bevat zes tot negen waardebonnen. Iedere waardebon is voor één product en vertegenwoordigt een bepaalde besparing. Vaak bestaat de besparing uit een verlaagd bedrag, 1+1 gratis of bijvoorbeeld 3x hetzelfde product voor een vast laag bedrag. In totaal bespaar je tussen de € 70 en € 75. Deze besparing behaal je natuurlijk alleen als je alle waardebonnen zou verzilveren. Als je maar één of twee waardebonnen benut is de besparing kleiner.

Soort aanbiedingen

De aanbiedingen in het PLUS Waardebonnenboekje zijn telkens voor populaire producten die veel mensen altijd wel in huis hebben. Je hebt dus daadwerkelijk wat aan het boekje. De aanbiedingen varieren per editie. Voorbeelden van producten waarop je korting krijgt zijn onder andere toiletblokken, toiletpapier, vaatwastabletten, groente en aardappelen, kaas, wijn, enzovoorts.

Hoe het werkt

Profiteren van de waardebonnen gaat als volgt:

  • Het Waardebonnenboekje van PLUS wordt verspreid via de brievenbus en is online te downloaden op de website van PLUS
  • Lever de waardebonnen in tijdens het afrekenen aan de kassa van je PLUS supermarkt of vul online de kortingscode in zodra je deelnemende producten hebt toegevoegd aan je digitale winkelwagen
  • De korting wordt verrekend en je betaalt een gereduceerd bedrag

Ontvang een melding