PLUS Inslaan! 2019

Wanneer begint deze actie?

Last update: 30-01-2019

Een van de bekendste acties van PLUS die periodiek terugkeert is Inslaan! Tijdens deze actie koop je je favoriete PLUS producten voor een vaste lage prijs of krijg je bijvoorbeeld 1+1 gratis. Inslaan vindt meerdere keren per jaar plaats waardoor je telkens een flinke voorraad kunt inkopen waarmee je even vooruit kunt. We hebben uitgezocht op welke datum PLUS Inslaan! begint in 2019 en wat de aanbiedingen zijn.

Datum 2019

PLUS Inslaan! vindt niet op vaste data plaats en de begindatum kan dus ook fluctueren. Over het algemeen vindt de actie om de paar maanden plaats verdeeld over het jaar. Soms volgt PLUS Inslaan! elkaar snel op en zitten er maar enkele weken tussen twee edities. PLUS Inslaan duurt over het algemeen telkens één week (zondag tot en met zaterdag). Iedere nieuwe editie wordt aangekondigd in de PLUS folder.

Soort aanbiedingen

Tijdens PLUS Inslaan! koop je het normale assortiment van PLUS, maar dan tegen een lagere prijs. Doordat alledaagse producten zijn afgeprijsd is het een actie waar je echt wat aan hebt, je bespaart simpelweg geld. Voorbeelden van afprijzingen en aanbiedingen zijn sterk verlaagde prijzen, 1+1 gratis, 2+2 gratis of 2 stuks halen voor een laag bedrag. De besparing kan dus behoorlijk oplopen, vooral wanneer je groots inkoopt. Kenmerkend is de gevulde kruiwagen die wordt gebruikt in reclame-uitingen rondom PLUS Inslaan!

Aanvullende kortingen

Soms zijn er nog aanvullende acties rondom Inslaan die het geheel nog interessanter maken. Denk aan bijvoorbeeld korting op de bestelkosten voor ophalen en bezorgen, enzovoorts. Soms is dit zelfs helemaal gratis. Om de korting te krijgen voor de online bestellingen moet je een code invullen tijdens het afrekenen, deze code wordt tijdens Inslaan! breed gecommuniceerd door PLUS.

Ontvang een melding