Rotterdampas aanvragen

Last update: 23-09-2019

Ben je woonachtig in Rotterdam of in een van de gemeenten in de buurt? Om veel geld te besparen op uitjes en recreatie is het een goede optie de Rotterdampas aan te vragen. Met de Rotterdampas heb je recht op kortingen voor diverse uitjes en zelfs gratis toegang. Bijna alle grote attracties uit Rotterdam en omstreken zijn aangesloten bij de Rotterdampas. De Rotterdampas kost ieder jaar een vast en laag bedrag, maar dit geld heb je snel weer terugverdiend na het bezoeken van diverse leuke uitjes. Kom meer te weten over de Rotterdampas, hoe je deze kunt aanvragen, de kosten, kortingen en voorwaarden.

Rotterdampas

Gratis of met korting uitjes, attracties en bezienswaardigheden in Rotterdam en omstreken bezoeken? Met de Rotterdampas is dit mogelijk, aangezien je met dit lidmaatschap recht hebt op ongeveer 750 kortingen en gratis bestemmingen. De Rotterdampas is vooral geschikt voor bewoners uit de stad en deelnemende randgemeenten of voor mensen die regelmatig in de regio komen. De gemeenten die meedoen aan de Rotterdampas zijn behalve uiteraard Rotterdam ook Delft, Maassluis, Vlaardingen, Capelle aan de IJssel, Lansingerland, Schiedam en Zuidplas.

Kortingen en gratis acties

Met de Rotterdampas kan je maar liefst 750 dingen ondernemen met korting, of die zelfs helemaal gratis zijn. Enkele voorbeelden zijn korting die je krijgt op attractieparken of Diergaarde Blijdorp. En dan zijn er nog de gratis acties waarbij je het zwembad, de film, Euromast en andere hotspots kunt bezoeken zonder te betalen. En dan zijn er nog de speciale weggeefacties waarbij je bijvoorbeeld een gratis ijsje kunt krijgen, een andere lekkernij of gratis producten. Om exact te weten welke mogelijkheden en kortingen er zijn kan het actie-overzicht worden bekeken. Het is mogelijk om de Rotterdampas cadeau te geven. 

Kosten Rotterdampas

De Rotterdampas kost standaard € 60,- per jaar en is door iedereen te bestellen, zelfs wanneer je niet uit Rotterdam of een van de omliggende gemeenten komt. Wel kan je in aanmerking komen wanneer je woont in Rotterdam of een van de andere gemeenten in de buurt. Diverse gemeenten rekenen namelijk gereduceerde tarieven. Ook senioren en mensen met een laag inkomen komen vaak in aanmerking voor extra korting op de Rotterdampas.

Verkooppunten

De Rotterdampas is verkrijgbaar via de website van de organisatie. Ook zijn er diverse verkooppunten in Rotterdam en de deelnemende gemeenten. De verkooppunten van de Rotterdampas zijn op deze pagina weergegeven.

Jaargids en magazines

Als je eigenaar bent van een Rotterdampas krijg je onder andere de Jaargids waar alle acties in zijn vermeld die het hele jaar door duren. Verder ontvang je ieder seizoen een nieuw seizoensmagazine met daarin alle acties voor het komende seizoen.