Sligro Pas aanvragen

Last update: 23-09-2019

Sligro is een horecagroothandel met meer dan 60.000 artikelen in het assortiment op het gebied van food en non-food. De groothandel heeft vestigingen in heel Nederland en behoort tot de grootste leveranciers van de horeca. Om Sligro te bezoeken heb je een klantenpas nodig. Een Sligro pas aanvragen is mogelijk wanneer je een ondernemer of instelling bent en bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Onderstaand is opgesomd hoe je een Sligro pas kunt aanvragen, of er eventuele kosten aan verbonden zijn, wat de voorwaarden zijn, enzovoorts.

Sligro

Sligro is een drukbezochte groothandel door horecaondernemers. Je vindt namelijk op een plek een enorm assortiment dat is samengesteld uit een mix van eigen merken en alom bekende A-merken. Het assortiment, dat bestaat uit 60.000 verschillende artikelen, zorgt ervoor dat je er zeer exclusieve producten kunt vinden die normale supermarkten niet verkopen. Natuurlijk is de prijs ook zeer scherp en bestaan er volop mogelijkheden om bulkhoeveelheden in te kopen. Sligro kan je niet zomaar bezoeken, je zult een Sligro pas nodig hebben. Met een Sligro pas kan er worden ingekocht bij alle Sligro vestigingen en het hele assortiment kan worden gekozen.

Wie kan Sligro Pas aanvragen?

De Sligro klantenpas kan worden aangevraagd door ondernemers of instellingen die zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Een voorwaarde is wel dat binnen het bedrijf of de organisatie de producten van Sligro worden gebruikt voor bedrijfsmatige doeleinden of wederverkoop.

Voor wie is de Sligro Pas?

Een klantenkaart van Sligro is aan te vragen via de website van de groothandel of bij de klantenreceptie in een van de vestigingen. Bij de aanvraag in de winkels is het noodzakelijk dat je een uittreksel van de KvK (maximaal één jaar oud) en een geldig legitimatiebewijs meeneemt. Tijdens de aanvraag van een Sligro Pas zal je gegevens moeten overleggen waaronder bedrijfsgegevens, correspondentiegegevens, NAW gegevens en op wiens naam de pas en eventueel de tweede Sligro Pas komen te staan.

Introducees

Een Sligro Pas geeft toegang voor twee personen tegelijkertijd, namelijk de pashouder en een introducee. Het kan zijn dat je jezelf moet legitimeren bij binnenkomst, dus neem altijd geldige legitimatie mee.

Gratis

Een Sligro Pas is geheel gratis aan te vragen. Ook het bezoek aan een van de vestigingen van de food- en non foodgigant is gratis.

Assortiment

Je komt ogen en oren tekort bij Sligro, want het assortiment is enorm groot. Of je nu op zoek bent naar koffie, wijn, aardappelen, brood en banket, fruit en groente, frisdranken, bieren, kaas en zuivel, kruiden, complete maaltijden, keukenmachines, bestek, ijs, rookwaren, vis en vlees, wild, kerstpakketten; bij Sligro vind je het allemaal en van elk product ook nog eens genoeg varianten en merken. Dankzij het aanvragen van een Sligro Pas gaat er op horecagebied een wereld voor je open.

Vestigingen

Sligro is actief in heel Nederland en heeft tientallen vestigingen welke zijn onderverdeeld in bezorggroothandels en zelfbedieningsgroothandels. Met de Sligro Pas heb je toegang tot alle Sligro filialen. Een overzicht van alle filialen, inclusief openingstijden en adres- en contactgegevens is weergegeven op de website van Sligro.

Sligro is een beleving

Sligro bezoeken is niet te vergelijken met bijvoorbeeld een bezoek aan een supermarkt. Bij Sligro kan je volop proeven, kijken en ruiken. Hierbij word je als klant bijgestaan door professionele werknemers met verstand van zaken. Iedere klant krijgt een persoonlijk klantenteam toegewezen die hem of haar helpen en assisteren.