Saks OFF 5th Rotterdam

Last update: 21-11-2019

Saks OFF 5th Rotterdam sluit binnenkort

Saks OFF 5th is naar Nederland gekomen en een van de filialen is in Rotterdam. De outletketen is qua assortiment vergelijkbaar met Hudson’s Bay, alleen liggen de prijzen er aanzienlijk lager. Saks OFF 5th Rotterdam is te vinden aan het begin van de beroemde Koopgoot en vormt een publiekstrekker van formaat. Kom alles te weten over Saks OFF 5th Rotterdam waaronder informatie over de openingstijden, vacatures en mogelijkheden om werken bij Saks OFF 5th Rotterdam, bereikbaarheid en adresgegevens.

Saks OFF 5th Rotterdam

Warenhuis Hudson’s Bay en outletketen Saks OFF 5th zijn in Nederland. Saks OFF 5th is een dochter van Hudson's Bay in de vorm van een outlet, dus de prijzen zijn een stuk gunstiger. In Rotterdam bewonen Saks OFF 5th en Hudson’s Bay Rotterdam samen het voormalige pand van V&D aan de Hoogstraat. Dit pand kijkt uit over de Koopgoot, wat één van de bekendste en best bezochte winkelgebieden is van de stad. Op bezoekers wachten meerdere verdiepingen vol mode, cosmetica, woonartikelen en ga zo maar door. Saks OFF 5th zal overigens ook in Amsterdam een winkel openen en ook de webwinkel van de outletketen is geheel ingericht op de Nederlandse consument.

Adres

Het adres van Saks OFF 5th Rotterdam is:

  • Adres: Hoogstraat 185
  • Postcode: 3011 PM Rotterdam.

Openingstijden

De reguliere openingstijden van Saks OFF 5th Rotterdam zijn:

  • Maandag: 11.00 – 19.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 19.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 19.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 19.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 19.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 19.00 uur

Werken bij Saks OFF 5th Rotterdam

Bij Saks Off 5th is altijd nieuw personeel nodig, bekijk hier de actuele vacatures:

Vacatures Saks Off 5th

Bereikbaarheid

Het centrum van Rotterdam beschikt over een groot aantal parkeergarages waar je tegen betaling kunt parkeren. Omdat het erg druk kan zijn onderweg is voor velen het openbaar vervoer een betere optie. In de omgeving van Saks OFF 5th Rotterdam zijn bijvoorbeeld de treinstations Rotterdam Centraal en Blaak of de metro- en tramstations Stadhuis en Beurs gelegen. Ook de fiets is een goed alternatief.

Uitverkoop

Bij Saks OFF 5th Rotterdam is het hele jaar door uitverkoop. Echter kan je nog voordeliger uit zijn wanneer je de online uitverkooppagina op de website van Saks OFF 5th bezoekt. Bekijk de uitverkooppagina van Saks OFF 5th.