Saks OFF 5th Amsterdam

Last update: 21-11-2019

Saks OFF 5th Amsterdam sluit binnenkort

Amsterdam heeft behalve een Hudson’s Bay filiaal ook een vestiging van Saks OFF 5th in de stad. In de Kalvertoren is namelijk een filiaal van de Canadese outletketen gehuisvest. Dat betekent dat de bevolking van Amsterdam en regio de toegang heeft tot dit uiterst voordelige warenhuis. Saks OFF 5th is een outletketen met een assortiment dat is verwant aan dat van Hudson’s Bay. De kortingen bedragen echter vele tientallen procenten op de mode, woonartikelen, cosmetica, enzovoorts. Kom meer te weten over Saks OFF 5th Amsterdam zoals de openingstijden, vacatures en werken bij Saks OFF 5th Amsterdam, wat de kortingen zijn en hoe je extra voordeel krijgt. Ook is informatie over het adres en de bereikbaarheid van Saks OFF 5th Amsterdam vermeld.

Saks OFF 5th Amsterdam

Amsterdam loopt altijd voorop op winkelgebied en weet de beste en grootste internationale winkelketens aan zich te binden. Zo zijn de flagshipstores van bijvoorbeeld Primark en Hudson’s Bay in de hoofdstad. Maar Hudson’s Bay nam ook meteen haar zusterbedrijf mee in de vorm van Saks OFF 5th. In de Kalvertoren, bij de bekende Kalverstraat, vind je Saks OFF 5th Amsterdam. De prijzen bij Saks OFF 5th zijn voordeliger dan die van Hudson’s Bay waardoor je er heerlijk koopjes kunt shoppen. Saks OFF 5th Amsterdam is met ruim 4.000 vierkante meter winkeloppervlakte direct de grootste winkel van de Kalverstraat en Kalvertoren. Is Amsterdam te ver weg voor je? Ook in Rotterdam is er een Saks OFF 5th filiaal en de outletketen heeft een webshop gericht op de Nederlandse markt.

Adres

De outletketen is gehuisvest in de Kalvertoren en neemt een deel van de begane grond en de complete eerste verdieping in. De Kalvertoren heeft overigens als adres gewoon de Kalverstraat. Het  adres van Saks OFF 5th Amsterdam is:

  • Adres: Kalverstraat 212-220
  • Postcode en plaatsnaam: 1012 PD Amsterdam

Openingstijden

De openingstijden van Saks OFF 5th Amsterdam zijn:

  • Maandag: 11.00 – 19.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 19.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 19.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 19.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 19.00 uur
  • Zondag: 11.00 – 18.30 uur

Werken bij Saks OFF 5th Amsterdam

Bij Saks OFF 5th Amsterdam zijn altijd wel weer nieuwe interessante vacatures. Bekijk de vacatures hier:

Vacatures Saks Off 5th

Bereikbaarheid

De Kalverstraat is de bekendste winkelstraat van Amsterdam waar zowat alle winkelketens met allure wel aanwezig zijn. Omdat de Kalverstraat en de Kalvertoren in het centrum van de stad liggen, is het qua bereikbaarheid aan te bevelen gebruik te maken van het openbaar vervoer. Als je Saks OFF 5th Amsterdam wilt bezoeken vanaf het treinstation Amsterdam Centraal is het ongeveer 20 minuten lopen waarbij de route door het winkelgebied gaat. De loopafstand kan worden overbrugd door met de bus of tram door te reizen naar de haltes Spui (Rokin) of Koningsplein. Automobilisten zullen de borden moeten volgen om vrije parkeerplaatsen in de parkeergarages te vinden. Let op, de parkeerkosten zijn hoog en het is druk op de weg.