Action folder

Bekijk de aanbiedingen van vandaag

Winkelketen Action heeft in korte tijd honderden filialen geopend in Nederland en andere Europese landen en dat in tijden van de opkomst van het online bestellen. De verklaring van de populariteit van Action is dat ze enorm voordelig zijn en ook een zeer groot assortiment hebben. Omdat het assortiment ook nog eens snel wisselt is een bezoekje aan Action altijd weer een ontdekkingstocht. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste Action producten en aanbiedingen kan de Action folder worden geraadpleegd. De Action folder is er in meerdere varianten. Kom meer te weten over waar je de online Action folder kunt vinden en welke kortingen je ermee kunt behalen.

Action folder

De folder van Action vormt een handige hulp in de zoektocht naar de nieuwste en beste producten en aanbiedingen bij Action. Hoewel de prijzen van Action altijd al zeer scherp zijn, zijn er toch nog regelmatig allerlei soorten klantacties en afgeprijsde artikelen. Iedere week wordt er een nieuwe Action folder uitgebracht. Overigens is de weekfolder vaak maar één of enkele pagina’s groot. Action brengt ook speciale themafolders uit op gezette tijden. Voorbeelden zijn speciale folders voor Sinterklaas of Kerst. Dit soort folders zijn groter opgezet en bestaan vaak uit tientallen bladzijdes.

Online bekijken

Action heeft op haar eigen website niet de folder digitaal weergegeven. Wel zijn alle afgeprijsde artikelen uit de weekfolder op de pagina met weekaanbiedingen gezet. Deze producten zijn identiek aan de producten uit de papieren folder. Door te klikken op het item naar keuze kom je op een productpagina met aanvullende informatie over het artikel. 

Geen webwinkel

Waar veel winkelketens de mogelijkheid bieden om producten uit de online folder direct te bestellen met een enkele muisklik, is dit bij Action nog niet mogelijk. Dit komt doordat Action geen eigen webwinkel heeft. De vraag is of Action hier ooit aan gaat beginnen. Doordat Action producten verkoopt tegen lage prijzen is de marge vrij beperkt. Het verzenden en eventueel laten retourneren van artikelen kan dan al snel te prijzig worden.

Nieuwe producten

Ook is het mogelijk om online op de hoogte te blijven van nieuwe producten. Via het kopje ‘100 Nieuwste’ kom je op de pagina waar alle nieuwe Action producten zijn weergegeven. Wist je dat Action iedere week 150 nieuwe artikelen opneemt in het assortiment? En een deel daarvan zie je dus weer terug in de Action folder.

Action winkel zoeken

Het moge dus duidelijk zijn; om te profiteren van de folderaanbiedingen van Action is het noodzakelijk om een van de Action filialen te bezoeken. Het grote voordeel is wel dat het aantal Action winkels enorm is gestegen en nog altijd groeiende is. Je hoeft dus nooit ver te reizen om bij het dichtstbijzijnde filiaal te geraken. Via het winkeloverzicht is het mogelijk om aan de hand van stad of postcode een Action winkel in de buurt te localiseren.