ALDI Folder

Bekijk de aanbiedingen van vandaag

ALDI is een Duitse supermarktketen die zich qua prijsstelling tot de meest voordelige supermarkten mag rekenen. Mede vanwege de lage prijzen mag ALDI rekenen op een klantenschare van miljoenen Nederlanders. Maar met alleen lage prijzen win je het natuurlijk niet, gelukkig is het assortiment dan ook van een uitstekende kwaliteit. Iedere week brengt ALDI een nieuwe folder uit met de aanbiedingen van de week. Dankzij de ALDI folder mis je geen enkele aanbieding. Bekijk ook de online ALDI folder en kom meer te weten over de kortingen en aanbiedingen van vandaag.

Elke week nieuwe folder

ALDI behoort tot de supermarktketens met de meeste filialen en klanten. ALDI is vooral bekend vanwege de lage prijzen waardoor je op een volle tas boodschappen al snel tientallen euro’s bespaart. De bekendste folder van ALDI is de folder met de weekaanbiedingen. Dit is de folder die je moet volgen om geen aanbieding te missen. De aanbiedingen zijn telkens geldig van maandag tot en met zondag. ALDI gebruikt de weekfolder om het hele jaar door in te spelen op bijvoorbeeld het seizoen of het weer. De afgeprijsde artikelen zijn in de winter natuurlijk anders dan in de zomer. Ook rond speciale feestdagen zoals Pasen, Sinterklaas of Kerst is de folder hierop afgestemd.

Honderden aanbiedingen

Iedere weekfolder van ALDI bestaat uit tientallen bladzijdes welke zijn gevuld met honderden aanbiedingen. Uiteraard bestaat het grootste deel van de aanbiedingen uit voedingsmiddelen, maar ook kleding, speelgoed, keukengerei, elektronica, enzovoorts zijn nadrukkelijk aanwezig. Bij ieder artikel is duidelijk de prijs vermeld en, indien nodig, ook productinformatie.

Soorten folders

ALDI brengt nog meer folders uit dan de weekfolder. Zo zijn er ook de folders specifiek gericht op een bepaald onderwerp. Voorbeelden zijn Fairtrade en Biologisch, Bewuste Vis, Iedere dag vers bij de ALDI en De kracht van ALDI. Deze andere folders zijn overigens minder gericht op aanbiedingen, maar geven vooral informatie over het beleid van ALDI ten opzichte van ‘groene’ en duurzame producten. Wie dus echt voor de koopjes gaat heeft er voldoende aan om zich te beperken tot de weekfolder.

Folder online bekijken

Steeds meer mensen bekijken de online ALDI folder en besparen hiermee veel papier. Alle huidige ALDI folders zijn verzameld op deze pagina

Interactief

De folders van ALDI zijn interactief en hebben daardoor diverse interessante functionaliteiten waaronder het bladeren via de pijltjes, het weergeven op volledig scherm, het zoeken op een zoekwoord, het downloaden of delen via social media van de folder, inzoomen, enzovoorts.