Lidl Folder

Bekijk de aanbiedingen van vandaag

De Duitse supermarktketen Lidl is niet meer weg te denken uit Nederland. Vooral dankzij haar lage prijzen en prima producten is Lidl voor miljoenen Nederlanders de vaste supermarkt geworden. Lidl pakt, behalve de standaard lage prijzen, ook nog regelmatig uit met speciale klantacties en aanbiedingen. De manier om hiervan op de hoogte te zijn en te blijven is door de Lidl folder te volgen. In de folder vind je namelijk alle aanbiedingen en acties van de komende week. Kom meer te weten over de Lidl folder, het soort kortingen dat je ermee kunt scoren en hoe je de folder online kunt bekijken.

Wekelijks nieuwe folder

Lidl is onmisbaar in het Nederlandse supermarktlandschap geworden. Om haar klandizie op de hoogte te brengen van actuele aanbiedingen brengt het iedere week een nieuwe folder uit. De aanbiedingen uit deze folder zijn geldig van maandag tot en met zondag. Doordat er iedere week een nieuwe folder wordt uitgebracht is het voor Lidl mogelijk om continu in te spelen op de actualiteiten, het weer en het seizoen. Tijdens warme zomerweken kan je dus aanbiedingen voor ijsjes verwachten terwijl rond Sinterklaas eerder chocoladeletters in de aanbieding zijn.

Volop aanbiedingen

De Lidl folder bestaat uit tientallen pagina’s en is in feite één grote aanprijzing van afgeprijsde artikelen. Dat is natuurlijk ook logisch, want klanten lok je naar de winkel door te schermen met scherpe prijzen. In de Lidl folder is daarom duidelijk aangegeven bij artikelen wat de eventuele korting is die je krijgt, bijvoorbeeld een prijsverlaging in euro’s of een kortingspercentage.

Regiofolders

Overigens kunnen er verschillende folders zijn voor delen van Nederland. Lidl verdeeld het land namelijk in vijf regio’s en voor iedere regio kan een afzonderlijke folder worden uitgebracht. In de praktijk zijn de folders wel gewoon grotendeels hetzelfde, maar de mogelijkheden om regionaal te variëren zijn er dus wel.

Online folder

De folder van Lidl is als papieren versie te ontvangen via de post. Een andere handige manier is door de Lidl folder online te bekijken. Op deze pagina is de folder te vinden. Selecteer de regio waarbinnen je woonachtig bent en de folder zal zich automatisch openen. 

Hoe werkt het?

De online Lidl folder is interactief en heeft diverse functies. Je kunt met pijltjes eenvoudig digitaal bladeren door de folder. Ook is het mogelijk om in te zoomen zodat de producten vergroot worden of door te zoeken op een bepaald zoekwoord. Ook kan de folder als PDF document worden weergegeven of worden afgedrukt.