Home » AliExpress Sale

AliExpress Sale 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 17-12-2018

AliExpress is de absolute nummer 1 ter wereld wanneer het aankomt op online verkopen. Dagelijks shoppen miljoenen mensen bij de Chinese webshop. AliExpress is echter meer dan een normale webshop, het is eigenlijk een soort van verkoopplatform van duizenden verkopers hun producten aanbieden. Doordat de herkomst van de producten grotendeels Chinees is kan je bij AliExpress zeer voordelig shoppen. En dan zijn er nog de uitverkoopperiodes die meerdere keren per jaar plaatsvinden. Behalve bekende toppers als de Summer Sale en Winter Sale kent AliExpress ook Black Friday en Cyber Monday. En dan is er nog de grootste sale ter wereld, de 11-11 Sale, ook wel bekend als Singles Day. We hebben uitgezocht wanneer de uitverkoop gaat beginnen in 2019.

Datum Sale 2019

De verschillende uitverkoopperiodes van AliExpress vinden door het jaar heen plaats. Van diverse sales staat vooraf de datum al vast, voor anderen wordt dit vaak pas op de begindag bekendgemaakt. Van de bekendste sales zijn dit de begindatums:

  • Anniversery Sale: ieder jaar eind maart als AliExpress 'jarig' is
  • Summer Sale: juni / juli 2019
  • 11-11 Sale (Singles Day of Global Shopping Festival): maandag 11 november 2019
  • Black Friday: vrijdag 22 november 2019
  • Cyber Monday: maandag 25 november 2019
  • Winter Sale: december 2019 / januari 2020

Anniversary Sale

Om het bestaan van AliExpress te vieren organiseert men ieder jaar een verjaardagsfeest, oftewel de Anniversary Sale. Tijdens deze actie, die meerdere dagen duurt, kan je coupons downloaden en winnen die recht op kortingen geven. In totaal wordt er voor maar liefst ruim 100 miljoen dollar aan coupons weggegeven.

Summer Sale en Winter Sale

Tijdens de Summer Sale shop je bij AliExpress voordelige zomeritems. Denk hierbij aan zomerkleding, zomerschoenen, mode accessoires, sieraden en nog veel meer. De Winter Sale is natuurlijk gespiegeld aan de Summer Sale. Tijdens de Winter Sale shop je mode die gericht is op de koude wintermaanden.

11-11 Sale

Deze uitverkoop is in Nederland misschien niet heel erg bekend, maar dat is wereldwijd wel anders. Het is namelijk de allergrootste sale ter wereld qua omzet. AliExpress en moederbedrijf Alibaba scoren ieder jaar bijzonder goed met deze dag, die eigenlijk de tegenhanger is van Valentijnsdag. De 11-11 Sale wordt ieder jaar gevierd op 11 november. Overigens is deze uitverkoop nog beter bekend onder de naam Singles Day. Ook de benaming Global Shopping Festival wordt vaak gebruikt. Tijdens deze uitverkoop zijn miljoenen items op AliExpress afgeprijsd.

Black Friday en Cyber Monday

Deze twee bekende uitverkoopdagen zijn ook in gebruik bij AliExpress. Uiteraard kan je eind november profiteren van flink wat afgeprijsde items dankzij Black Friday en Cyber Monday. Vooral kledingen, mode accessoires en elektronica zijn afgeprijsd.