Baby-Dump Cadeaupakket

Inhoud 2020 en hoe aan te vragen

Last update: 29-01-2020

Een van de grootste winkelketens op het gebied van zwangerschaps- en babyartikelen is Baby-Dump. Dankzij haar complete productaanbod kan je bij Baby-Dump de hele babyuitzet bij elkaar kopen onder één dak. Aanstaande moeders en jonge gezinnen mogen bij Baby-Dump een gratis babydoos afhalen. Dit cadeaupakket bevat diverse handige producten die je goed kunt gebruiken tijdens de dure zwangerschap en kraamtijd. Onderstaand volgt informatie over het gratis aanvragen van het Baby-Dump Cadeaupakket, de inhoud van de babydoos, de waarde die de producten vertegenwoordigen, enzovoorts.

Baby-Dump Cadeaupakket

Een van de meest bestelde gratis babydozen is het Baby-Dump Cadeaupakket. Dit is het officiële zwangerschapscadeau van de winkelketen Baby-Dump. Het Cadeaupakket is leuk om te geven of te krijgen en bovendien zeer handig. De box bevat namelijk diverse handige producten die je zeker goed kunt gebruiken als je zwanger bent of wanneer je pas geleden bent bevallen van een kind. Het Baby-Dump Cadeaupakket is geheel gratis en per klant heb je recht op maximaal 1 Cadeaupakket.

Hoe werkt het?

Het aanvragen en ontvangen van een gratis Baby-Dump Cadeaupakket is eenvoudig en gaat als onderstaand:

  • Vul de aanvraagbon voor het Baby-Dump Cadeaupakket volledig in
  • Lever de ingevulde bon in bij één van de filialen van Baby-Dump en ontvang gratis het Baby-Dump Cadeaupakket

Aanvragen Baby-Dump Cadeaupakket

Voor de aanvraag dient er een bon te worden ingevuld voor de ontvangst van een Baby-Dump Cadeaupakket. Zorg ervoor dat de bon compleet is ingevuld. De gegevens die ingevuld moeten zijn, zijn naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en de verwachte geboortedatum van de baby. Je geraakt aan de bon op de volgende manieren:

  • Druk de bon af via deze webpagina
  • Maak gebruik van een reeds geprinte bon in de filialen van Baby-Dump
  • Gebruik de bon die is bijgevoegd bij het gratis Baby-Dump magazine.

Inhoud Baby-Dump Cadeaupakket 2020

Het Cadeaupakket van Baby-Dump is qua waarde één van de beste babydozen die je kunt krijgen in Nederland. Veel voorkomende artikelen in het Baby-Dump Cadeaupakket zijn onder andere een romper, washandje (hydrofiel), 2 bewaarbakjes, een knuffel, slabbetjes, billendoekjes, drinkbekers met drinktuit, lepeltjes, cadeaubon voor Baby-Dump, enzovoorts. De inhoud van het pakket staat overigens niet vast, de samenstelling verandert zo nu en dan. Het Cadeaupakket is overigens vrij van reclame en nergens zijn koopverplichtingen aan verbonden.

Iedere zwangerschap nieuwe babydoos

Het Baby-Dump Cadeaupakket is iedere zwangerschap weer opnieuw aan te vragen. Per kind heb je namelijk recht op het gratis pakket. Per klant kan je per keer maximaal 1 pakket aanvragen.

Andere verrassingen

Het bedrijf Baby-Dump is vaker actief met leuke acties waarbij je gratis babyspullen ontvangt. Wanneer je bijvoorbeeld het gratis magazine aanvraagt krijg je daar ook een leuke gratis verrassing bij. De verrassing verandert regelmatig, maar in het verleden waren dit bijvoorbeeld gratis babysokjes, enzovoorts. Vraag hier het magazine aan.