Bol acties 2020

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 28-01-20120

De bekendste webwinkel van Nederland is al jaren BOL. Met een enorm groot assortiment vind je er alles wat je zoekt. Meerdere keren per jaar organiseert BOL kortingsacties die ervoor zorgen dat je veel geld bespaart op je aankopen. Ook in 2020 kunnen we weer leuke acties verwachten. We zochten uit welke soorten sale en kortingsacties in 2020 zullen plaatsvinden en op welke datum deze van start gaan.

Blue Monday Sale

De kans is aanzienlijk dat BOL op 19 januari 2020 weer een Blue Monday Sale organiseert. Tijdens deze eendaagse sale op de meest deprimerende dag van het jaar shop je een klein beetje geluk.

Bulk 10-Daagse

De bekendste actie van BOL is de Bulk 10-Daagse wanneer vele duizenden producten van het enorme assortiment sterk zijn afgeprijsd. Tijdens de Bulk 10-Daagse scoor je deals met kortingen die oplopen tot wel 60%. De Bulk 10-Daagse vindt drie keer per jaar plaats, in 2020 zal dit vermoedelijk weer het geval zijn in de laatste week van maart, de laatste week van mei en de laatste week van september.

Glamour Day

BOL neemt ieder jaar deel aan de bekende National Glamour Day. Tijdens deze sale krijgen consumenten 20% korting op een groot deel van het assortiment. Glamour Day vindt twee keer per jaar plaats, in 2020 zal dit weer het geval zijn begin april en eind september.

Mid Season Sale

De Mid Season Sale is de uitverkoop die valt tussen de sale in de zomer en de sale in de winter. De kortingen die oplopen tot 30% gelden op duizenden artikelen zoals onder andere sportkleding en -schoenen, sneakers, kleding, tassen, portemonnees, sieraden, horloges, reisbagage, rugzakken en nog veel meer. Er is vermoedelijk weer Mid Season Sale in 2020 in het voorjaar en vanaf de tweede week van oktober.

Sale

Twee keer per jaar is het sale bij BOL en koop je vele duizenden producten met grote kortingen. De kortingen lopen op tot wel 50%. De sale geldt voor grote delen van het assortiment en bijna alle productgroepen komen daarom aan bod. De BOL sale begint in 2020 vermoedelijk in de eerste week van juli en in de laatste week van december. De sale duurt vervolgens meerdere weken!

Black Friday en Cyber Monday

Profiteer ook bij BOL van Black Friday en Cyber Monday door fantastische deals te scoren. Er zijn onder andere aanbiedingen voor laptops, gaming-gear, pampers, Gilette, huishoudmiddelen, consoles en ga zo maar door. Het Black Friday Festival  duurt meestal een week bij BOL en begint vermoedelijk al op de dinsdag voor Black Friday. Het kortingsfestival eindigt vervolgens op maandag 30 oktober 2020 (Cyber Monday).

Voordelige Sintcadeaus

In de tweede helft van november en begin december is de blik gericht op het Sinterklaasfeest en BOL helpt de consument een handje met de actie Voordelige Sintcadeaus. Je ontvangt namelijk tijdens deze actie tientallen procenten korting op spellen, parfum, games, speelgoed, keukenapparatuur en nog veel meer. Voordelige Sintcadeaus zijn vermoedelijk weer te koop vanaf circa 18 november 2020.

Overige acties

Het houdt gelukkig niet op bij al de bovenstaand genoemde acties. Door het jaar heen is er namelijk veel meer te beleven bij BOL. Enkele voorbeelden zijn de Huishoud- en Speelgoeddeals eind oktober en meerdere acties waarbij je gratis Eftelingtickets krijgt bij de aankoop van een geselecteerd aanbod.

Altijd voordeel in de outlet

En is er op dit moment geen geschikte kortingsactie bezig? Je kunt altijd de outlet van BOL bezoeken want daar zijn 365 dagen per jaar afgeprijsde artikelen te koop.

Blijf op de hoogte

Meld je aan via onderstaande link en blijf op de hoogte van alle nieuwe Bol acties: