Bonprix Sale 2020

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 28-01-2020

Bonprix is een van de snelst groeiende online webshops op het gebied van mode, kleding en zelfs woonartikelen. Het internationale bedrijf is een dochter van OTTO, dat bekend is vanwege de catalogussen. Bonprix valt op dankzij de altijd lage prijzen die ze rekenen voor hun producten. Tijdens de sale ben je nog voordeliger uit bij Bonprix. En gelukkig is het ook nog eens meerdere malen per jaar sale, denk maar aan de zomersale, wintersale, Black Friday, Cyber Monday, enzovoorts. Kom te weten wanneer het sale is bij Bonprix in 2020 en welke kortingen je kunt krijgen op je aankopen. 

Bonprix Sale

Bonprix is een van die internationale grootheden op het gebied van mode, schoenen en woonartikelen die in Nederland actief is. Bonprix onderscheid zich doordat ze consulenten inzet die klanten helpt en adviezen geeft. Dat dit werkt blijkt wel uit het feit dat er wereldwijd miljoenen mensen bij Bonprix kopen. Vooral als de sale begint is het extra druk bij Bonprix, want voordelige kleding en andere artikelen zijn natuurlijk een buitenkansje die je niet kunt laten liggen. Het is meerdere malen per jaar sale bij Bonprix. 

Datum Bonprix sale 2020

Er is geen wetgeving in Nederland die aangeeft wanneer het is toegestaan om sale te houden. Daarom worden er door het hele jaar uitverkoopperiodes georganiseerd door de modeketens. Iedereen kent wel de zomersale en wintersale, maar er zijn nog meer periodes. Voorbeelden zijn de Black Friday sale, Cyber Monday en mid season sale. Omdat Bonprix graag haar klanten verrast maakt het de begindatums van de sale niet bekend van tevoren. Echter vallen deze periodes ieder jaar wel rond dezelfde tijd. De voorspelling is daarom dat het sale is bij Bonprix in 2020 rondom de volgende datums:

  • Bonprix Mid Season Sale voorjaar: april / mei 2020
  • Bonprix Zomersale: juni / juli 2020
  • Bonprix Mid Season sale najaar: september / oktober 2020
  • Bonprix Black Friday Sale: 27 november 2020
  • Bonprix Cyber Monday Sale: 30 november 2020
  • Bonprix Wintersale: december 2020 / januari 2021

Assortiment

Gedurende de uitverkoop kunnen in principe alle artikelen afgeprijsd worden. Het gaat uiteraard wel deels om de oude collecties die plaats moeten maken voor nieuwe collecties. Zo wordt bijvoorbeeld de wintersale gebruikt om wintermode sneller te verkopen zodat de lentecollectie de plek kan innemen. Toch zijn ook regelmatig nieuwe producten in de aanbieding welke dienen als promotie of lokkertje.

Waar uitverkoop?

Omdat Bonprix geen normale winkels heeft in Nederland is de uitverkoop natuurlijk ook alleen in de online webshop. Het voordeel is natuurlijk dat de webshop 24 uur per dag en 7 dagen per week open is. Online is er zelfs een salepagina waar er alle dagen van het jaar producten afgeprijsd zijn.

Hoeveel korting?

Het is niet zo dat er een vast kortingspercentage geldt voor de artikelen van Bonprix. De kortingen liggen telkens tussen de 10 en 70%. Op de salepagina van Bonprix is bij ieder product aangegeven wat de korting is qua percentage.  Het kortingspercentage stijgt vaak ook met het verstrijken van de tijd, dus soms kan wat langer wachten met het kopen geld besparen.

Melding zodra de Bonprix sale begint?

Zodra er een van de uitverkoopperiodes bij Bonprix begint kunnen we je een melding sturen zodat je de kortingen zeker niet misloopt. Aanmelden kan via onderstaande button: