Canon Cashback

Cash geld op je rekening - hoe werkt het?

Last update: 24-03-2020

Canon is een elektronicagigant uit Japan en vooral gespecialiseerd in de ontwikkeling van camera’s en printers. De producten van Canon zijn van zeer goede kwaliteit waardoor mensen over de hele wereld zweren bij het merk. Als je goede apparatuur wilt kopen ben je al snel honderden tot duizenden euro’s kwijt. Canon komt klanten tegemoet met haar zogenoemde Canon Cashback Acties. Dankzij de Cashback acties krijg je wanneer je een deelnemend product van Canon koopt cash geld op je rekening gestort. Kom meer te weten over de Canon Cashback Acties, waar je deze kunt vinden, welke producten meedoen en natuurlijk hoe je ervoor zorgt dat je het cash geld op je rekening gestort krijgt.

Canon Cashback

Het principe van een Cashback Actie is heel simpel. Wanneer je een deelnemend product koopt wordt je beloond doordat de producent (in dit geval dus Canon) je geld teruggeeft. Dit geld wordt overgeschreven op je rekening. Feitelijk is een Cashback actie dus een kortingsactie, maar hierdoor is het dus mogelijk om een product voor een zeer scherpe prijs te kopen. De kortingen bedragen vaak al snel meerdere honderden euro’s.

Cashback acties

Wil je ook geld besparen op een groot aantal Canon producten, bijvoorbeeld omdat je een nieuwe fotocamera, printer of ander product nodig hebt? Controleer dan of er een geschikt Canon product meedoet aan de Cashback acties en krijg tot wel honderden euro’s op je rekening gestort. De Canon Cashback acties zijn te vinden op deze pagina.

Producten Canon

Canon is een Japanse elektronicaproducent en heeft door de decennia heen een vaste plek afgedwongen op haar vakgebied. Canon staat bekend om producten zoals camera’s, camcorders, cameralenzen, printers, bewerkingsprogramma’s en opslagprogramma’s voor afbeeldingen en video’s, overige producten (verrekijkers, rekenmachines, fotoboeken, scanners, etc.).

Hoe werkt het?

Gebruik maken van een Canon Cashback actie is vrij eenvoudig en gaat volgens slechts enkele simpele stappen:

  1. Kies een product uit die deelneemt aan de Cashback acties 
  2. Zoek een officiële Canon dealer. Onofficiële Canon dealers kunnen zijn uitgesloten van de Cashback acties
  3. Koop het product dat je wenst
  4. Claim je geld via de site van Canon. Wanneer je de optie claimen cashback kiest dien je diverse gegevens in te vullen zodat Canon kan controleren of je daadwerkelijk recht hebt op het geld van de Canon Actie. Je zult dan ook behalve persoonlijke gegevens ook bankgegevens en productgegevens (aankoopbewijs, serienummer, enzovoorts) moeten invullen

Wanneer geld Cashback op rekening?

Canon schrijft, mits de claim van je geld terecht is en de aanvraag is goedgekeurd, binnen dertig dagen het geld over naar je bankrekening.

Overige kortingsacties

Canon biedt niet alleen Cashback acties aan. Op de eerder genoemde actiepagina op de website van Canon vind je ook kortingsbonnen, gratis workshops bij aankoop product, gratis producten, aanbiedingen, enz.