Black Friday sale Coolblue

Last update: 25-02-2020

Wereldwijd is Black Friday een van de grootste sale, maar in Nederland is het nu pas aan een opmars bezig. Ieder jaar stijgt de aandacht voor Black Friday verder en verder. Hierdoor gaan er ook steeds meer winkelketens meedoen met scherpe aanbiedingen. De vraag is natuurlijk of Coolblue in 2020 ook meedoet aan de Black Friday Sale. En wat kunnen we verwachten van de webwinkel qua aanbiedingen en kortingen? 

Coolblue in 2020 voor de eerste keer?

Tot nu toe was Coolblue een van de winkelketens die nog niet deelnemen aan de Black Friday Sale. Maar gezien de groeiende populariteit en omdat concurrerende bedrijven als Media Markt, BCC en Bol wel flink uitpakken zou dit zomaar kunnen veranderen. De geluiden worden steeds sterker dat in 2020 Coolblue ook een uitverkoop organiseert op Black Friday. Of het er ook echt van komt kan alleen de tijd ons leren, maar we gaan het in de gaten houden.

Datum

Zoals gezegd is het nog niet eens duidelijk of er Black Friday Sale bij Coolblue is en in welke vorm dit dan zal zijn. Black Friday valt op vrijdag 27 november 2020, dus mocht het doorgaan dan zal er op die dag flinke uitverkoop zijn. Omdat Cyber Monday de maandag erna valt (30 november 2020) kan het zomaar zijn dat, als Coolblue dit doorzet, de kortingen van vrijdag tot en met maandag zijn.

Waar vind je de aanbiedingen?

Als Coolblue in 2019 meedoet aan de Black Friday Sale zullen de aanbiedingen alleen online te koop zijn. Coolblue heeft diverse zustersites in de lucht, mogelijk nemen ze allemaal afzonderlijk deel.

Laatste nieuws

Een hoop onduidelijkheden dus nog rondom Black Friday bij BCC. Als je op de hoogte wilt worden gehouden en graag een melding ontvangt zodra er meer bekend is over het doorgaan van de Black Friday Sale kan je je via onderstaande button aanmelden: