Designer Outlet Roosendaal

Last update: 15-04-2020

Roosendaal beschikt over een van de leukste outletcenters van Nederland, namelijk Designer Outlet Roosendaal. Bij dit outletcenter kan je terecht voor voordelige mode van zowat alle topmerken. Het complex is zo groot dat je er prima een hele dag kunt shoppen bij de vele tientallen outletwinkels. Bij Designer Outlet Roosendaal is het hele jaar uitverkoop waardoor je dus niet hoeft te wachten op de wintersale of zomersale. Als je meer wilt weten over Designer Outlet Roosendaal moet je zeker doorlezen, want onderstaand kom je meer te weten over de aanwezige merken en winkels, adres, locatie en telefoonnummer, openingstijden, vacatures en bereikbaarheid met de auto en trein.

Designer Outlet Roosendaal

Het outletcenter van Zuidwest-Nederland is ongetwijfeld Designer Outlet Roosendaal. Een betere ligging is haast niet denkbaar, want het outletcenter is gelegen tussen wereldsteden als Rotterdam en Antwerpen. Mede hierdoor bezoeken ruim 1 miljoen mensen per jaar het outletcenter dat een sterke groei doormaakt. Circa 1/3 van alle bezoekers is zelfs afkomstig uit België. Grote modemerken hebben eigen winkels op Designer Outlet Roosendaal waar ze hun collecties met korting aanbieden. Ideaal dus voor wanneer je de allerbeste en leukste mode voor de laagste prijs wilt kopen. Doordat Designer Outlet Roosendaal de komende jaren nog verder gaat uitbreiden wordt het aantal topwinkels alleen maar meer indrukwekkend.

Adres en contactgegevens

Ben je benieuwd naar het adres en de locatie van Designer Outlet Roosendaalof wil je ze bellen dan wel mailen? Onderstaand volgend de adres- en contactgegevens:

 • Adres: Rosada 70
 • Postcode en plaats: 4703 TB Roosendaal
 • Telefoonnummer: 0165-524888
 • E-mailadres: info@designeroutletroosendaal.nl 

Openingstijden

Ook als je doordeweeks werkt hoef je niet te treuren, je kunt er namelijk iedere dag van de week terecht. Het outletcenter is open van maandag t/m zondag. Er is geen wekelijkse standaard koopavond. Op sommige feestdagen kunnen afwijkende openingstijden gelden of is Designer Outlet Roosendaal zelfs geheel gesloten. De reguliere openingstijden zijn:

 • Maandag: 10.00 – 18.00 uur
 • Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
 • Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
 • Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
 • Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
 • Zaterdag: 10.00 – 20.00 uur
 • Zondag: 10.00 – 20.00 uur

Merken en winkels

Bij Designer Outlet Roosendaal vind je outletwinkels van een grote keur aan bekende modemerken. Behalve internationale topmerken zijn er ook diverse leuke en nog onbekende modemerken gehuisvest op het complex. De winkels zijn onderverdeeld in de categorieën damesmode, herenmode, juwelen en horloges, lingerie en ondermode, schoenen, tassen, huis en interieur, kindermode, parfum en cosmetica, sport en outdoor. Om maar eens wat namen te noemen, bij Designer Outlet Roosendaal vind je onder andere Calvin Klein, Adidas, Nike, Chasin’, Converse, Esprit, Gsus, Guess, Only, Puma, Reebok en nog heel veel meer.

Vacatures

De winkels binnen Designer Outlet Roosendaal zijn altijd op zoek naar nieuw talent dat erin slaagt om klanten goed te helpen. Kijk tussen het onderstaande overzicht of er interessante vacatures zijn, het solliciteren kan gewoon meteen online:

Actuele vacatures

Bereikbaarheid

Designer Outlet Roosendaal ligt op de plek waar belangrijke verkeersaders richting onder andere Rotterdam (de Randstad), Antwerpen (België) en Breda (Noord-Brabant) elkaar kruisen. Het outletcenter ligt bij knooppunt de Stok dat de A17 en de A58 met elkaar verbindt. Tegen een kleine vergoeding kan er worden geparkeerd op het parkeerterrein dat bij Designer Outlet Roosendaal hoort en dat 1.600 parkeerplaatsen telt. Ook gratis parkeren is mogelijk, maar dan zal je iets verder moeten lopen. Met de trein geraak je bij Designer Outlet Roosendaal door te reizen naar treinstation Roosendaal en vervolgens de weg te vervolgen met de bus naar bushalte De Stok / Rosada.

Reactie plaatsen

Reacties

M.Poppe
een jaar geleden

Is het winkelcentrum Rosada tijdens de carnaval gewoon open?

Roos wesenbeek
4 jaar geleden

Is het al open bij jullie in verband met corona

Desiderata
5 jaar geleden

Is Rosade open op vrijdag 1 november 2019 ?

van roeyen
5 jaar geleden

is Rosada donderdag 30 mei open?

Anita
5 jaar geleden

Is Rosada vandaag 4 maart open ivm carnaval misschien andere openingstijden en wat is dat dan

Tessa
2 jaar geleden

Zijn jullie tijdens carnaval gewoon geopend?

kornfeld
6 jaar geleden

Beste,

Is Rosada op dinsdag 1 mei open?

Groetjes,
Rachel

Leo haket
6 jaar geleden

Hoelaat is rosada met Pasen open

Leny Jansen-van Deelen
6 jaar geleden

Beste,
Is Rosada zondag 11 februari 2018 open?
Of maandag, dinsdag tijdens carnaval?
Groeten
Leny Jansen-van Deelen