Domino’s Pizza

Aanbiedingen en kortingen van vandaag

Last update: 26-03-2019

Restaurantketen Domino’s Pizza heeft circa 250 filialen in Nederland waarmee het de marktleider is op het gebied van pizzaverkoop. De reden dat Domino’s Pizza zo populair is komt vanwege het ruime aanbod, de snelle levertijden en natuurlijk vanwege de lage prijzen. Daar komt nog eens bij dat Domino’s Pizza op ieder moment diverse kortingsacties heeft waarmee je nog voordeliger pizza’s en andere gerechten kunt bestellen. Kom meer te weten over de aanbiedingen, kortingen, coupons en acties van Domino’s Pizza, waar je ze kunt vinden, hoe je de acties en kortingen verzilvert, enzovoorts.

Domino’s Pizza

Domino’s Pizza is een Amerikaanse restaurantketen die actief is over de hele wereld en heeft meer dan tienduizend filialen. De pizzagrootmacht is onder andere actief in Nederland en België en is ook hier ongekend populair. Het bedrijf heeft een uitgekiende marketingstrategie die ervoor heeft gezorgd dat het voedsel goed wordt gewaardeerd en toch zeer voordelig is. Dit heeft natuurlijk vooral te maken met de continue acties en kortingen die Domino’s Pizza geeft op haar producten. Wie bestelt bij Domino’s hoeft eigenlijk nooit het volle pond te betalen, er zijn altijd kortingsacties die je bestelling een stuk voordeliger maken.

Aanbiedingen en kortingen van vandaag

De kortingen en aanbiedingen veranderen regelmatig. Als je een bestelling wilt plaatsen doe je er verstandig aan om te controleren welke kortingen er die dag gelden. Controleren is mogelijk op de volgende manieren:

  • De algemene actiepagina op de website van Domino’s. Hier vind je kortingsacties die voor alle filialen en de website van de pizzaketen geldig zijn 
  • De folder van Domino’s waarin je papieren coupons vindt
  • De aanbiedingen per filiaal. Behalve algemene aanbiedingen heeft ieder filiaal van Domino’s Pizza ook eigen kortingsacties. Deze kortingen zijn vaak het meest gunstigst en je kan deze dus niet overslaan. Je vindt deze aanbiedingen en coupons door de winkel naar keuze te zoeken via plaatsnaam of postcode. Klik vervolgens op de button ‘winkelaanbiedingen’ en kies de korting die je wilt gebruiken. Gebruik de actiecodes bij het plaatsen van een bestelling en de korting wordt automatisch verrekend. 

Kortingen

De kortingen die je kunt krijgen bij Domino’s zijn divers van aard. Enkele voorbeelden zijn een vast laag bedrag voor een pizza, kortingspercentages, gratis supplementen bij bestellingen, upgrades naar een grotere pizza, enzovoorts.

Filialen en online

De kortingen en aanbiedingen van Domino’s zijn geldig in zowel de filialen als via de online webshop. Het eenvoudigst plaats je een online bestelling waarna je ervoor kunt kiezen deze te laten bezorgen of af te halen.

Menu

Het menu van Domino’s Pizza is ruim en omvat meer dan alleen maar pizza’s. Je kunt bij Domino’s namelijk ook terecht voor pasta’s, bijgerechten (kipnuggets, spareribs, bitterballen, stokbrood, potato wedges, enzovoorts), salades, drankjes en desserts. De aanbiedingen en korting coupons zijn vaak ook geldig voor de andere producten.

Vooruitbestellen

Een handige tool via de website van Domino’s Pizza is dat je alvast vooruit kunt bestellen. Je kunt dus alvast een bestelling plaatsen die je pas dagen later wilt ontvangen. Mocht een bepaalde korting dus bijna afgelopen zijn, dan kan je hier toch van profiteren.