Douglas folder

Bekijk de aanbiedingen van vandaag

Parfumerieketen Douglas staat bekend om haar enorme assortiment aan geurtjes. Consumenten bezoeken Douglas extra vaak in de aanloop naar de feestdagen of rondom verjaardagen aangezien de parfums het perfecte cadeau voor velen is. Een fles of flacon parfum kan behoorlijk prijzig uitvallen. Betaal daarom nooit teveel en zorg dat je op de hoogte bent van alle actuele aanbiedingen. Houd bijvoorbeeld de folderaanbiedingen van Douglas in de gaten. Omdat Douglas niet het hele jaar door een actuele folder heeft kan je voor het beste resultaat eenvoudig de aanbiedingen op de website van Douglas in de gaten.

Geen folder?

Douglas is op het gebied van parfum en geurtjes een van de bekendste winkelketens van Nederland. Om die positie te behouden is het natuurlijk noodzakelijk dat je de consument aan je blijft binden. Een van de manieren om dat te doen is door regelmatig kortingsacties te organiseren. Ook Douglas stunt regelmatig met lage prijzen. De meest gebruikte manier om de consument in te lichten over lage prijzen is met behulp van een folder. Wie kent ze niet, de folders bomvol met termen als korting, sale, procenten korting, enzovoorts. Douglas brengt echter geen wekelijkse folder uit met actuele aanbiedingen. Maar hoe volg je dan de aanbiedingen van Douglas op de voet?

Assortiment

Alle producten uit het assortiment van Douglas kunnen in de aanbieding worden gedaan. Het assortiment is grofweg in te delen in de volgende groepen:

  • Damesgeuren
  • Herengeuren
  • Verzorgingsproducten
  • Make-up en cosmetica
  • Accessoires (bijvoorbeeld handdoeken, badspullen, interieurproducten, sieraden, enzovoorts)

Aanbiedingen Douglas bekijken

Ok, er is dus niet het hele jaar door een kant-en-klare Douglas folder. Wie dus op ieder moment van het jaar van een leuke aanbieding van Douglas wil profiteren kan beter de aanbiedingen online bekijken. Je vindt deze aanbiedingen online op de website van de parfumerie. Ga direct naar de actuele online aanbiedingen van Douglas.

Bestel online

Het voordeel van zo’n online aanbiedingenpagina, in tegenstelling tot een papieren folder, is natuurlijk dat je eenvoudig online je bestelling kunt plaatsen. Je hoeft de deur dus niet meer uit om een Douglas filiaal te zoeken. En daar komt nog eens bij dat wanneer je op werkdagen voor 21.00 uur ’s avonds besteld, de bestelling de volgende dag al bezorgd wordt.

Gratis samples

Wanneer je via de online folder of website van Douglas een bestelling plaatst mag je twee gratis samples uitkiezen. Deze gratis samples worden gratis meegeleverd met de bestelling. Een overzicht van alle Dougles samples vind je hier.

Kortingspercentage

Douglas presenteert haar afgeprijsde artikelen met een kortingspercentage. Het kortingspercentage ligt meestal ergens tussen de 20 en 40%. Uitschieters zijn er ook, de hoogste kortingen gaan namelijk wel richting de 70% terwijl de laagste kortingen op ongeveer 10% blijven steken.

Topaanbieding vinden

De aanbiedingenpagina van Douglas is dus in feite de folder van het bedrijf. En een folder moet je goed doorzoeken om de beste koopjes te vinden. De online aanbiedingen van Douglas zijn daarom ook eenvoudig door te zoeken. Verklein je selectie door bijvoorbeeld aan te geven welk merk je zoekt of sorteer de producten op prijs, nieuwheid of de hoogte van de aanbieding.