Expert acties 2020

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 31-01-2020

Expert is een van de meest actieve winkelketens op het gebied van kortingsacties. Door het hele jaar heen zijn er acties waarmee je honderden euro’s op je aankopen kunt besparen. De acties zijn zeer divers waardoor je elke keer weer andere deals kunt scoren. We hebben uitgezocht wat er mogelijk te verwachten valt qua acties in 2020 en wanneer deze acties van start zullen gaan.

Expert Ruimt OP!

Tijdens de Expert Opruiming krijg je tientallen procenten kortingen op oude collecties televisies, audio, wasmachines, vaatwassers en nog veel meer. Je profiteert van kortingen tot 40% vanaf vermoedelijk 1 januari 2020. Een tweede opruimingsronde begint vermoedelijk in de tweede week van juli 2020.

Weekknallers

De Weekknallers zijn een actie die mogelijk weer eind maart/begin april 2020 plaatsvindt. Tijdens de Weekknallers-actie krijg je kortingen op een selectie tv's, witgoed, koffiemachines, scheerapparaten, friteuses, telefoons, laptops, enzovoorts.

Oranjeknallers

Rondom Koningsdag zijn er de Oranjeknallers bij Expert met kortingen op tal van producten zoals televisies, laptops, speakers, smartphones, blenders, tondeuses, enzovoorts. De Oranjeknallers vinden plaats op de dagen rondom Koningsdag 2020, de actie is dus niet alleen beperkt tot Koningsdag zelf.

Wisselweken

Tijdens de Wisselweken wissel je oude apparatuur in en ontvang je hoge kortingen tot wel € 200 op tv's, laptops, koelkasten, vriezers, enzovoorts. De Wisselweken starten vermoedelijk in de tweede week van mei 2020.

OpruimingsWeken

Tijdens de Opruimingsweken is het tijd om de oude collecties de deur uit te doen met grote kortingen. Profiteer van kortingen tot wel 40% bij aankoop van een nieuwe televisie, wasmachine, koelkast, stofzuiger of andere elektronica. De OpruimingsWeken starten waarschijnlijk eind juni en duren tot en met eind juli 2020.

Zonnig Zomer Voordeel

Begin juli 2019 is de zomerperiode echt begonnen. Dat betekent ook weer hete en plakkerige nachten die je uit je slaap houden. Tijdens de actie Zonnig Zomer Voordeel krijg je tientallen procenten korting op typische zomerproducten zoals airco’s en ventilatoren. Maar ook andere zomerse producten als bluetooth speakers, radio’s, actioncams, powerbanks, fietsnavigatie, hoofdtelefoons, enzovoorts zijn sterk afgeprijsd.

Groot Groter Grootst

Vanaf medio februari 2020 en vanaf eind juli 2020 is er mogelijk weer Groot Groter Grootst met enorme kortingen op grote televisies van merken als LG, Panasonic, Philips, Samsung en Sony. De kans om eindelijk eens die megatelevisie voor weinig geld te kunnen kopen.

Fris van Start

Zodra het einde van de zomervakantie in zicht is wordt het weer tijd om naar school of aan het werk te gaan. Expert heeft daarom de actie Fris van Start met leuke aanbiedingen die je vast goed kunt gebruiken zoals voordelige laptops, harde schijven, bluetooth speakers en nieuwe kantoorartikelen. Fris van Start begint waarschijnlijk medio augustus 2020.

Kortingfestival

Eind september tot begin oktober 2020 is het waarschijnlijk weer twee weken lang Kortingsfestival bij Expert. Je ontvangt iedere dag weer 20% korting op vele honderden artikelen en iedere dag zijn er weer andere fantastische producten in de aanbieding.

Van/Voordeel Weken

Eind oktober 2020 zijn er vermoedelijk weer de Van/Voordeel Weken die circa drie weken lang duren. Elke week zijn er nieuwe superscherpe aanbiedingen.

Happy Singles Day

Op 9 november 2020 is het Singles Day. Profiteer bij Expert van spectaculaire aanbiedingen en zet jezelf eens goed in het zonnetje met tientallen niet te missen aanbiedingen in de winkels en online.

Black Friday Week

Bij Expert is er sprake van een heuse Black Friday Week. Eén week vol spectaculaire aanbiedingen van topmerken als Sonos, Samsung, JBL, Philips, Acer, enzovoorts.  De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 40% en op de dagen van Black Friday en Cyber Monday zelfs nog hoger. Vermoedelijk begint de Black Friday Week al op zaterdag 21 november 2020 en loopt deze door tot en met Cyber Monday op maandag 30 november 2020.

Garantieweken

Als klant van Expert profiteer je altijd van sterke aanbiedingen en acties, maar ook van een uitgebreide service. Daarom geeft Expert tijdens de Garantieweken een Expertgarantie van 48 maanden gratis op heel veel producten waaronder laptops, stofzuigers, televisies, kookplaten, home cinema-sets, speakers, enzovoorts. De Garantieweken vinden in 2020 vermoedelijk twee keer plaats, eenmaal start de actie eind juni en eenmaal in de laatste week van november.

Overige acties

Bij Expert zijn er eigenlijk het hele jaar door wel acties bezig. Voorbeelden hiervan zijn de acties Veel voor Weinig, acties waarbij je bijvoorbeeld Philips producten kunt kopen, de DO/ZO Deals, de Samsung Vierdaagse, de Cadeaudagen, Weekenddeals, 24 Uurs Deals, Weekknallers en Pallet Deals. Het zou ook zomaar kunnen dat er eind januari 2020 een Blue Monday Sale wordt georganiseerd.

Blijf op de hoogte

Meld je aan via onderstaande link en blijf op de hoogte van alle nieuwe Expert acties: