Expert Oranjeknallers

Wanneer begint deze actie in 2020?

Last update: 22-10-2019

Rondom Koningsdag moet je absoluut bij Expert wezen als je op zoek bent naar een voordelige televisie, smartphone, laptop of een ander elektronicaproduct. We zochten uit op welke datum Expert Oranjeknallers in 2020 begint, hoe groot de kortingen zijn en welke producten en merken er zijn afgeprijsd.

Datum 2020

Pas kort voor de start van de Oranjeknallers-actie wordt deze bekend gemaakt door Expert. Het is echter nu al wel duidelijk dat de actie rond Koningsdag  (27 april) plaatsvindt. We verwachten de Expert Oranjeknallers terug van:

  • Donderdag 23 tot en met zondag 26 april 2020 (let op: datum is niet bevestigd)

Wat is er afgeprijsd?

Expert is een van de grootste elektronicaketens in Nederland en het assortiment bestaat dan ook uit elektronicaproducten zoals bijvoorbeeld televisies, laptops, speakers, smartphones, blenders, tondeuses, enzovoorts. Tijdens Oranjeknallers zijn er honderden producten afkomstig uit de verschillende productgroepen afgeprijsd. Uiteraard zijn dit producten van topmerken waardoor de actie meer dan de moeite waard is. Vaak ontvang je bij geselecteerde producten tevens een Expert Cadeaukaart.

Winkels en online

Als je graag online winkelt zijn de Oranjeweken bij Expert een uitkomst. Alle aanbiedingen gelden namelijk ook online waardoor je helemaal de deur niet uit hoeft. Je bestelling wordt gewoon thuisbezorgd en een extra voordeel is ook nog dat de webwinkel van Expert 24 uur per dag en 7 dagen per week open is. Maak je liever gebruik van de expertise van de verkopers? Uiteraard vinden de Oranjeknallers ook in de winkels van Expert plaats.

Ontvang een melding