Forever 21 sale 2020

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 31-01-2020

Het Amerikaanse modemerk Forever 21 is in enkele tientallen jaren uitgegroeid van een lokaal modemerk tot een wereldspeler van formaat met honderden filialen. Ook in Nederland zijn er diverse filialen van Forever 21 aanwezig. Tijdens de sale is een bezoekje aan een van de winkels of webshop van Forever 21 helemaal de moeite waard, dan krijg je namelijk flinke kortingen op het hele assortiment. Bekende voorbeelden zijn natuurlijk de zomersale, wintersale en de Black Friday sale. Maar er zijn nog meer uitverkoopperiodes die absoluut de moeite waard zijn. Kom meer te weten over de begindatums van de Forever 21 sale en hoe lang de uitverkoop telkens duurt.

Blue Monday Sale

De eerste uitverkoop van het jaar is waarschijnlijk eind januari 2020 wanneer de Blue Monday Sale plaatsvindt. Deze relatief nieuwe uitverkoop is bezig aan een opmars en biedt de perfecte remedie tegen de meest deprimerende maandag van het jaar.

Mid Season Sale

Twee maal per jaar is er Mid Season Sale bij Forever 21 met kortingen die oplopen tot maar liefst 50% op mode voor dames, heren en kinderen. Zoals gewoonlijk is er uitverkoop in het voorjaar en in het najaar. De lentesale begint medio maart 2020 en de herfstsal begin oktober 2020.

Flash Sale

Meerdere malen per jaar is er een flash sale bij Forever 21 wanneer je gedurende 1 of 2 dagen kortingen krijgt die 50 tot 70% bedragen. Hoe vaak er Flash Sales zullen zijn in 2020 is nog niet bekend, maar waarschijnlijk vinden ze plaats in de maanden april, augustus en november.

Zomersale

Half juni 2020 is het tijd voor de zomersale wanneer je profiteert van kortingen tot 50% op de zomercollecties van Forever 21. Doordat de zomer nog moet beginnen ben je mooi op tijd voor het aanvullen van je zomergarderobe.

Back to School

Om schoolgaande jeugd voordelig in het nieuw te steken moet je zeker naar Forever 21 eind augustus 2020. Dan is er namelijk de Back to School Sale met 30% korting op mode. 

International Students’ Day

Elk jaar op 17 november is het International Students’ Day. Om dat te vieren krijg je gedurende een dag korting bij Forever 21.

Black Friday en Cyber Monday

Bij Forever 21 begint Black Friday vaak al op de donderdag en gaan de kortingen door tot en met zondag. Dat zou voor 2020 dus betekenen dat je kunt profiteren van de Black Friday Sale van 26 november tot en met 28 november. De dag erna (29 november 2020) is het vervolgens ook nog eens Cyber Monday. Tijdens zowel Black Friday als Cyber Monday ontvang je 30% korting.

Wintersale

De wintersale is de grootste uitverkoop van het jaar wanneer de vaak duurder geprijsde wintermode in de uitverkoop gaat. De kortingen bedragen al snel 40% en dus is de wintersale zeker de moeite waard. Naar verwachting begint de wintersale bij Hudson’s Bay medio december 2020.

Overige sale

We mogen behalve de bovengenoemde sales in 2020 nog meer verwachten. De laatste jaren pakte Forever 21 al uit met kleinere sales zoals 3 Gifts voor de prijs van 2, de Winter Steals, 5 Days 5 Treats en Buy More Save More. En dan zijn er nog meerdere kortingsacties waarbij je tientallen procenten kortingen krijgt op bijvoorbeeld tops, jumpers, coats, jackets, enzovoorts.

Online altijd sale

Veel mensen kijken ieder jaar halsreikend uit naar het begin van de uitverkoop, maar dit is eigenlijk helemaal niet nodig. Natuurlijk zijn de kortingen en het aantal afgeprijsde artikelen het grootst tijdens de bovenstaande periodes, maar je kunt het hele jaar profiteren van de online sale. Op de website van Forever 21 is er namelijk een speciale salepagina. Hier zijn het hele jaar lang afgeprijsde modeartikelen te koop. 

Melding ontvangen

Via onderstaande button is het mogelijk om jezelf aan te melden voor het ontvangen van een melding zodra er weer uitverkoop is bij Forever 21: