Home » Forever 21 Sale

Forever 21 sale: wanneer uitverkoop?

Last update: 25-01-2018

Nederland leert steeds beter de modeketen Forever 21 kennen. Vooral de online webshop wordt zeer goed bezocht vanwege de altijd nieuwe collecties en lage prijzen. Met mode voor zowel vrouwen en mannen trekt Forever 21 een breed publiek. Voordelig shoppen doe je vooral tijdens de uitverkoop. Bij Forever 21 is er op gezette tijden uitverkoop waaronder natuurlijk de zomersale, wintersale en de Black Friday sale. Maar er zijn nog meer uitverkoopperiodes die absoluut de moeite waard zijn. Kom meer te weten over de begindatums van de Forever 21 sale en hoe lang de uitverkoop telkens duurt.

Forever 21 Sale

Het Amerikaanse modemerk Forever 21 is in enkele tientallen jaren uitgegroeid van een lokaal modemerk tot een wereldspeler van formaat met honderden filialen. Ook in Nederland zijn er diverse filialen van Forever 21 aanwezig. Maar het is vooral de webshop die uitermate goed wordt bezocht. Tijdens de sale is een bezoekje aan een van de winkels of webshop van Forever 21 helemaal de moeite waard, dan krijg je namelijk flinke kortingen op het hele assortiment.

Datum Forever 21 Sale 2018

In Nederland zijn er geen vaste datums voor de sale wat betekent dat winkels en webshops zelf mogen weten wanneer ze uitverkoop houden. De zomersale en wintersale zijn het bekendst omdat deze ieder meerdere weken duren. Maar ook korte uitverkoopperiodes zoals de Black Friday Sale worden steeds bekender. Forever 21 maakt vaak pas kort van tevoren bekend wanneer de uitverkoop begint, maar qua datums kunnen we voorspellen wanneer de sale ongeveer begint. De datums voor 2018 zijn:

  • Forever 21 Mid Season Sale lente: maart 2018
  • Forever 21 Zomersale: juni / juli 2018
  • Forever 21 Mid Season sale herfst: september / oktober 2018
  • Forever 21 Black Friday Sale: 23 november 2018
  • Forever 21 Cyber Monday Sale: 26 november 2018
  • Forever 21 Wintersale: december 2018 / januari 2019
  • Solden België: 3 tot en met 31 januari + 1 tot en met 31 juli

Online altijd sale

Veel mensen kijken ieder jaar halsreikend uit naar het begin van de uitverkoop, maar dit is eigenlijk helemaal niet nodig. Natuurlijk zijn de kortingen en het aantal afgeprijsde artikelen het grootst tijdens de bovenstaande periodes, maar je kunt het hele jaar profiteren van de online sale. Op de website van Forever 21 is er namelijk een speciale salepagina. Hier zijn het hele jaar lang afgeprijsde mode artikelen te koop.

Welke artikelen zijn afgeprijsd?

Afhankelijk van wat voor soort mode en kleding je zoekt is het belangrijk dat je de juiste uitverkoopperiode uitkiest. Zwemkleding is namelijk afgeprijsd tijdens de zomersale, terwijl een winterjas weer voordeliger is tijdens de wintersale. De Black Friday Sale is perfect voor wanneer je op zoek bent naar een leuk Sinterklaas- of Kerstcadeau.

Kortingspercentage

Forever 21 geeft zelf aan dat de korting tot wel 70% kan oplopen. Dit kortingspercentage wordt alleen niet op ieder artikel gegeven, sommige artikelen zijn bijvoorbeeld maar 10 or 20% afgeprijsd. Op de online salepagina kan je eenvoudig zien hoeveel korting je krijg in euro’s (als je nog niet hebt aangegeven dat je uit Europa komt zijn de bedragen nog weergegeven in Dollars).

Melding ontvangen

Via onderstaande button is het mogelijk om jezelf aan te melden voor het ontvangen van een melding zodra er weer uitverkoop is bij Forever 21:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.