Home » Glamour Day

Glamour Day 2018: datum en deelnemende winkels

Last update: 25-09-2018

Een van de leukste uitverkoopdagen van het jaar is de National Glamour Day. Deze uitverkoop is een initiatief van Glamour, het grootste modetijdschrift van Nederland. Meer dan 2.500 winkels en webshops nemen deel aan Glamour Day en geven 20% korting op het assortiment. De Glamour Day Sale vindt twee keer per jaar plaats, meestal in april en in september of oktober. Kom meer te weten over Glamour Day waaronder de datums in 2018, hoe je kunt profiteren van de kortingen, hoe het werkt plus een overzicht van  de deelnemende winkels en webshops.

Glamour Day

Shoppen is natuurlijk extra lekker wanneer je kunt profiteren van scherpe kortingen. We kennen uitverkoopperiodes zoals de zomersale en de wintersale. De laatste jaren zijn er nieuwe uitverkoopperiodes bijgekomen, denk maar aan de Black Friday Sale. Nog een leuke sale is Glamour Day die twee keer per jaar wordt georganiseerd. Glamour Day is verbonden aan het grootste modeblad van Nederland. Ieder jaar doen er meer en meer modewinkels en webwinkels mee aan Glamour Day.

Datum 2018

Glamour Day vindt twee keer per jaar plaats, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. In 2018 vindt Glamour Day plaats op de volgende datums:

  • Zaterdag 7 april 2018
  • Zaterdag 29 september 2018
  • De uitverkoop duurt de hele dag. Dit betekent dat Glamour Day online begint om 00.00 uur en doorgaat tot 23.59 uur. Voor de normale ‘stenen’ winkels geldt dat de openingstijden moeten worden aangehouden.

Korting

Tijdens Glamour Day krijg je 20% korting op het assortiment van de deelnemende winkels. Shop dus naar hartenlust voordelige jeans, shirts, blouses, jassen, jurkjes, schoenen, enzovoorts. Maar er kan ook met korting worden verkocht bij diverse verkooppunten van bijvoorbeeld juwelen en geuren.

Hoe werkt het?

Het krijgen van 20% korting bij de deelnemende winkels of webwinkels in Nederland en België werkt als volgt:

  • Bezoek je een deelnemende modewinkel? Neem dan het tijdschrift van Glamour mee naar de winkel en krijg 20% korting
  • Bezoek je een deelnemende webwinkel? Iedere webwinkel hanteert eigen kortingscodes tijdens Glamour Day. De kortingscodes kunnen worden ingevuld tijdens het afrekenproces.

Deelnemende winkels

Het aantal winkels waar je voordelig kunt shoppen tijdens de National Glamour Day groeit sterk. Bekende winkels zijn Levi's, Most Wanted, Topshop, Zinzi, Douglas, Hudson's Bay, De Bijenkorf, ICI Paris XL, Bol.com, Coolcat, G-Star, Hunkemöller, Kruidvat, Mango, Monki, River Island, Topshop, Vero Moda, Wehkamp, Zalando, enzovoorts. 

Ontvang een melding

Wil je exact weten wanneer de volgende editie van de National Glamour Day wordt georganiseerd? Via onderstaande button kan je je opgeven voor het ontvangen van een melding zodra de datum van de volgende Glamour Day bekend is: