A-merken en winkelketens
Home » IKEA

IKEA: overzicht Klantacties

Laatste acties en aanbiedingen:

Blijf op de hoogte van nieuwe acties:

Uitgelichte acties en aanbiedingen:

IKEA PLundra

IKEAPlundra-5.jpg

Tijdens IKEA Plundra gaat een flink deel van het IKEA assortiment met grote korting de deur uit. Twee keer per jaar is het gedurende meerdere weken Plundra en krijg je tientallen procenten korting bij IKEA. 

Meer over IKEA Plundra en de begindatum.

 

IKEA Voordeelsparen

IKEAVoordeelStapelen.png

Tijdens IKEA Voordeel Stapelen ontvang je € 10 korting voor iedere € 100 die je besteed bij IKEA. Het verdiende voordeel kan tijdens een volgend bezoek worden ingeleverd.

Meer over IKEA Voordeel Stapelen.

IKEA Ontbijt

fc8a9399c9a8442cb2bcbc375eda8960.jpg

Een heerlijk ontbijtje nuttigen voor slechts € 1? Dat is mogelijk bij IKEA waar je in de ochtend waanzinnig voordelig kunt ontbijten. Een ideale start van de dag voor weinig geld en bovendien voedzaam. 

Meer over het voordelige IKEA ontbijt.

 

IKEA Folderaanbiedingen en Catalogus

IKEACatalogusenFolders.png

Het assortiment van IKEA is enorm en wisselt ook regelmatig. Om niks te missen van de nieuwste IKEA producten en om inspiratie op te doen voor de inrichting van je woning is het een aanrader de IKEA folders en catalogus te ontvangen.

Naar de IKEA catalogus.

Woonwarenhuis IKEA heeft haar sporen in Nederland allang verdiend, in bijna ieder huis vind je wel meubels of andere decoratie van IKEA terug. De reden dat IKEA zo populair is komt vanwege de combinatie van design, scherpe prijzen en duurzaamheid. Ook organiseert IKEA ieder jaar weer diverse klantacties waarmee je voordelig bij een van de filialen kunt shoppen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.