IKEA Catalogus en Folders: online in te zien

Het woonwarenhuis van Nederland als het aankomt op bezoekersaantallen en hoeveelheden verkopen is IKEA. De Zweedse meubelgigant weet als geen ander design, eenvoud, efficiëntie en duurzame materialen te combineren. Omdat de collecties van IKEA snel wijzigen is een bezoek aan een van de filialen altijd een soort van dagje weg. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste IKEA collecties kan je de IKEA Catalogus en folders bekijken. Met de IKEA Catalogus en folders voor badkamer, keuken, slaapkamer, garderobekasten en zakelijk doe je veel inspiratie op en mis je geen enkel voordeel. De IKEA Catalogus en folders kunnen eenvoudig online worden ingezien.

IKEA Catalogus

IKEA heeft een trouwe schare fans en in bijna ieder Nederlands huishouden vind je wel iets van IKEA terug. Dit heeft uiteraard te maken met het feit dat het assortiment van IKEA dermate groot, voordelig en praktisch is. Met dit enorme assortiment zijn de mogelijkheden om te combineren en in te richten natuurlijk enorm. Om inspiratie op te doen met het assortiment van IKEA kan de IKEA Catalogus worden geraadpleegd. Regelmatig wordt er een nieuwe IKEA Catalogus uitgebracht boordevol inspiratie en voordeel. De IKEA Catalogussen lezen weg als echte glossy’s en zijn bijzonder rijk geïllustreerd. De Catalogus lees je ook niet in een zucht uit, aangezien deze vaak meer dan honderd pagina’s omslaat. De IKEA Catalogus is wereldwijd (32 talen en 48 landen) de meest gelezen periodieke publicatie met een oplage van maar liefst ruim 200 miljoen.

IKEA folders

Behalve de IKEA Catalogus brengt IKEA nog verschillende handige folders uit, ook wel brochures genoemd. De folders worden uitgebracht voor delen van de woning en zijn dus ideaal wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badkamer wenst. Ook de folders van IKEA zijn ideaal voor het opdoen van inspiratie. De volgende IKEA folders worden periodiek uitgebracht:

  • Keuken
  • Badkamer
  • Slaapkamer
  • Garderobekasten
  • IKEA Business (zakelijk)

Online lezen

De IKEA Catalogus en folders zijn eenvoudig online in te zien via deze pagina. De Catalogus is redelijk bovenaan de pagina te vinden. De folders voor keuken, badkamer, slaapkamer, garderobekasten en IKEA Business volgen wat lager op de pagina.

Interactief

De IKEA Catalogus en folders zijn interactief. Je kunt dus zelfstandig met pijltjes door de folders bladeren. Het is zelfs mogelijk om door te klikken naar de webshop van IKEA en aldaar je bestelling te plaatsen. Tevens is het mogelijk om aanvullende informatie te openen en zodoende nog meer over een product te weten te komen. En dan zijn er nog de mogelijkheden om bijvoorbeeld te zoeken op zoekwoorden of te delen via social media.

Nieuwe producten

Heb je geen behoefte aan inspiratie opdoen via de Catalogus of folders, maar wil je gewoon de nieuwste IKEA artikelen bekijken? Op de website van het Zweedse warenhuis is een pagina ingericht met alleen maar nieuwe producten.

IKEA Aanbiedingen

Wanneer je vooral voordeel wilt hebben op je IKEA aankopen en verder niks dan is een bezoek aan de aanbiedingenpagina’s op de website van IKEA een aanrader. Per filiaal is aangegeven welke producten er in de aanbieding zijn. Het hele jaar door zijn er diverse interessante aanbiedingen te vinden bij de IKEA die je wilt bezoeken. Een overzicht van de actuele IKEA aanbiedingen is te vinden door op de filiaalpagina’s te kiezen voor ‘aanbiedingen’.