Jumbo Weekaanbiedingen

Last update: 20-07-2019

Supermarktketen Jumbo is altijd zeer actief met het uitdelen van kortingen op delen van het assortiment. Wie kent er niet de reclamecampagnes waarin geadverteerd wordt voor bijvoorbeeld de Weekaanbiedingen. Iedere week promoot Jumbo weer nieuwe Weekaanbiedingen. Telkens zijn er weer vele tientallen producten afgeprijsd. Slimme kopers zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de Jumbo Weekaanbiedingen waardoor je geld bespaart op de boodschappen. Kom meer te weten over de Jumbo Weekaanbiedingen waaronder informatie over de aanbiedingen van deze week, de kortingen die je krijgt en de folder.

Wat zijn Jumbo Weekaanbiedingen?

Jumbo is bezig met een stormachtige groei en opent regelmatig nieuwe filialen door heel Nederland. Jumbo is zelfs doorgegroeid tot de groep supermarktketens met de meeste filialen. Het imago van Jumbo heeft men te danken aan uitgekiende marketingstrategieën. Onder andere de aanbiedingen en kortingen spelen hierin een grote rol. De wekelijkse aanbiedingen heten, hoe kan het ook anders, de Jumbo Weekaanbiedingen.

Iedere week nieuwe aanbiedingen

De Jumbo Weekaanbiedingen wisselen iedere week. Vaak past het afgeprijsde aanbod zich aan de actualiteiten aan. Denk aan voordelige rookworst in de winter of afgeprijsde ijsjes in de zomer. Doordat de aanbiedingen altijd zeer gebruikelijke levensmiddelen betreft bespaar je er als consument altijd veel geld mee, het gros van de mensen heeft namelijk de Jumbo Weekaanbiedingen echt nodig.

Kortingen

Er zijn verschillende soorten Jumbo Weekaanbiedingen. Natuurlijk zijn er de afgeprijsde producten waarvan gewoonweg de prijs is verlaagd, maar Jumbo heeft nog meer kortingen:

  • Tweede product gratis of tweede product voor de halve prijs
  • Gratis producten: denk hierbij aan 1+1 of 2+1 gratis
  • Kortingspercentage waarbij bijvoorbeeld 30% korting op een product wordt gegeven
  • Vaste lage prijzen zoals twee producten voor slechts € 2,99
  • Afgeprijsde producten, denk aan van € 1,95 voor € 1,10

Folder

De Jumbo Weekaanbiedingen zijn iedere week vermeld in de folder van de supermarkt. In de folder is aangegeven hoe groot de korting is van het product. Iedere week komt er een nieuwe folder uit met aanbiedingen die geldig zijn van woensdag tot en met dinsdag. Ook op de website van Jumbo zijn alle Weekaanbiedingen terug te vinden.

Ook online Weekaanbiedingen

De Weekaanbiedingen van Jumbo zijn niet voorbehouden tot de winkels van de supermarktketen. Ook wanneer je online je boodschappen besteld kan je profiteren van dezelfde kortingen als in de winkels. De kortingen worden automatisch verrekend met het totaalbedrag dat je moet afrekenen.

Tactisch inkopen

Het meest voordelig boodschappen doen is mogelijk wanneer je met een bepaalde tactiek je inkopen doet. Vooral de producten en levensmiddelen met een lange houdbaarheidsdatum bieden de kans om slim in te kopen. Afgeprijsde artikelen kunnen op grotere schaal worden ingekocht en vervolgens langdurig worden opgeslagen thuis. Hierdoor maak je gedurende langere periode gebruik van de Jumbo Weekaanbiedingen.

Reactie plaatsen

Reacties

jk Casteleijn
10 maanden geleden

graag wil ik mijn jumbo actie zegels gebruiken voor korting , maar een 1 pers. gezin komt vaak niet boven
25 euro boodschappen uit ! Wat nu om 10.100 punten
te verzilveren ( met 5 E korting of zo ?).