Karwei folder

Bekijk de aanbiedingen van vandaag

Karwei is een bouwmarkt die altijd sterk inzet op kortingsacties en dergelijke, om zodoende klanten te trekken en te behouden. Mede hierdoor brengt Karwei ook diverse folders uit waarin alle aanbiedingen zijn opgenomen. Geliefd zijn bijvoorbeeld de voordeelcoupons die aan de standaard Karwei folder is vastgemaakt. Behalve de normale folder zijn er ook magazines boordevol inspiratie op het gebied van interieur en wonen. Wie de folder van Karwei goed in de gaten houdt bespaart al snel honderden euro’s op bouwmaterialen of woondecoratie. Mis ook geen aanbieding en bekijk regelmatig de nieuwste Karwei folder.

Altijd aanbiedingen bij Karwei

Als winkelketen of bouwmarkt is het tegenwoordig niet meer mogelijk om achterover te leunen en te wachten tot de klanten de winkel bezoeken. De concurrentie is moordend hoog en daardoor moet je proberen op te vallen. En het liefst telkens weer opnieuw. Dit doe je bijvoorbeeld door te spelen met de prijzen of flinke kortingen te geven. Consumenten zijn hierdoor sneller geneigd om tot koop over te gaan. Ook Karwei heeft op iedere moment wel scherpe aanbiedingen lopen. Op sommige zal de bouwmarkt zelfs geen cent verdienen, maar de gunst van een klant is natuurlijk ook heel veel waard. De manier om klanten in te lichten over aanbiedingen is door folders uit te brengen.

Diverse folders

De Karwei folders behoren tot de meest gelezen folders van Nederland. Iedereen die weleens klust in of rondom huis weet namelijk hoe duur dat kan zijn. Door scherp op de aanbiedingen te letten in folders van bouwmarkten kan je hierdoor enorm veel geld besparen. Karwei brengt regelmatig nieuwe folders en magazines uit. De folders zijn de reclame-uitingen vol aanbiedingen terwijl de magazines juist gebruikt kunnen worden voor inspiratie. De normale folder wordt thuisbezorgd met de post. De magazines zijn online in te zien.

Online folders en magazines

De Karwei folder en magazines zijn gratis online te lezen. Je vindt ze op deze pagina.

Assortiment

Hetgeen terugkomt in de folders van Karwei is gelijkend met het normale assortiment van de bouwmarkt. In de folders tref je dan ook allerlei gangbare Karwei producten aan waaronder bouwmaterialen, lampen, speelgoed, tuinmeubilair, deuren, douchebakken, schroeven, vijvers, gereedschappen, verf en ga zo maar door. Vooral wanneer je bijvoorbeeld een flinke verbouwing of opknapbeurt van een deel van je huis hebt gepland kan het moment van kopen zeer belangrijk zijn. Houd daarom nauwlettend de Karwei folder in de gaten.

Karwei Keuzekorting

Een van de bekendste en meest gewilde onderdelen van de Karwei folder zijn de Keuzekorting waardecoupons. Hiermee krijg je bijvoorbeeld 25 of 20% korting op een artikel naar keuze of een artikel dat toebehoort aan een vaste productgroep. De Keuzekorting coupons zijn vaak vastgeniet aan de folder. De folder liggen vaak ook in de winkels en kunnen gewoon worden gepakt. Ook online bestellen met Karwei Keuzekorting is mogelijk via deze pagina. Het is dus niet noodzakelijk om voor een online bestelling met Keuzekorting de papieren folder te gebruiken.