Praxis folder

Bekijk de aanbiedingen van vandaag

Praxis is een van de grootste en bekendste bouwmarkten van Nederland. Het enorme assortiment in combinatie met de scherpe prijzen verklaart al geruime tijd de populariteit onder doe-het-zelvers. Om geen enkele aanbieding te missen van Praxis is het verstandig om de folder goed in de gaten te houden. Praxis plaatst immers alle aanbiedingen en kortingsacties bekend via de wekelijkse folder. Behalve de Praxis folder heeft de bouwmarkt online nog meer voordeeldeals geplaatst waarvan je kunt profiteren. Kom meer te weten over de Praxis folder en andere online deals of open de folder direct.

Wekelijkse folder

De folder van Praxis wordt een keer per week uitgebracht. De folder is geldig van maandag tot en met zondag en daarna komt er weer een nieuw exemplaar. Praxis speelt iedere week in op de tijd van het jaar zoals bijvoorbeeld feestdagen of het weer. In de winter kom je dus bijvoorbeeld afgeprijsde kacheltjes tegen in de folder terwijl in de zomer de tuinslang een grotere kans heeft om voorbij te komen. Klus je veel in of rondom huis of ben je dol op interieurproducten? In dat geval bespaar je veel geld door iedere week even een kijkje te nemen in de folder.

Soort aanbiedingen

Het grote assortiment van Praxis bestaat uit allerlei woondecoratie en bouwmaterialen. Of het nu gaat om verf, vloeren, badkamers, gereedschappen, tuinmeubelen, lampen, speelgoed, bouwfolie of stoomreinigers; bij Praxis is het te koop. Praxis pakt wekelijks uit met nieuwe aanbiedingen. Het gaat hierbij vaak om prijsverlagingen, kortingspercentages of gratis producten (2+1 gratis). Ook kunnen er zo nu en dan waardecoupons of kortingsbonnen worden afgedrukt in de folder. Deze kun je dan meenemen naar de winkel en bij de kassa inleveren waarna de korting wordt verrekend met de totaalprijs.

Folder lezen

Om papier te besparen kiezen steeds meer mensen voor de online folder van Praxis. En waarom ook niet, de lay-out en aanbiedingen zijn precies gelijk. Tevens kan je gewoon doorklikken vanuit de folder naar de webshop van Praxis en er het artikel waarin je interesse hebt kopen. Bekijk de laatste Praxis folder hier.

Makkelijke navigatie

De online folder is eenvoudig te lezen en te bedienen. Met de pijltjestoetsen sla je de pagina’s om, je kunt inzoomen en uitzoomen, doorklikken naar de productpagina voor extra informatie, producten direct online bestellen, de folder delen via social media, de folder afdrukken of als PDF bestand weergeven, enzovoorts. De bestelde producten kunnen tegen betaling worden thuisbezorgd of je kunt ze gratis afhalen in het Praxis filiaal naar keuze.

Sparen voor Air Miles

Wist je dat Praxis één van de weinige winkelketens is waar je Air Miles kunt sparen? Wie een Air Miles spaarkaart heeft kan dus dankzij Praxis eenvoudig sparen voor tal van kortingen en gratis producten.

Extra online deals

Behalve de online folder heeft Praxis nog meer online deals voor klanten. Je vindt deze op dezelfde pagina als waar je de folder kunt openen. Deze aanbiedingen zijn niet vermeld in de folder en alleen online te verzilveren.