Karwei Keuzekorting

Last update: 23-09-2019

Iedereen die weleens bij Karwei bouwmaterialen of andere artikelen koopt is wel bekend met het feit dat Karwei regelmatig kortingsacties heeft. De bekendste kortingsactie van Karwei is de Keuzekorting. Karwei Keuzekorting is meerdere keren per jaar mogelijk en geeft je de kans om zelf te bepalen op welk artikel je de korting van 20% wilt. Verder zijn er vaak ook nog extra kortingsbonnen met lagere percentages. Kom meer te weten over Karwei Keuzekorting en maak er zelf gebruik van. Onderstaand volgt informatie over waar je de Keuzekorting waardecoupons kunt vinden en hoe je ze gebruikt.

Karwei Keuzekorting

Karwei is er natuurlijk vooral voor doe-het-zelvers. Karwei is zich bewust van het feit dat dit type klant natuurlijk zeer zelfstandig is en graag zelf de touwtjes in handen heeft. De kortingsacties van Karwei spelen in op deze zelfstandigheid. Zo bepaalt de klant helemaal zelf waaraan hij de waardecoupons van Karwei Keuzekorting wil besteden. In veel gevallen mogen de Karwei Keuzekortingsbonnen worden toegepast op het artikel naar keuze.

Kortingen

Karwei verstrekt vaak drie kortingsbonnen van respectievelijk 20, 15 en 10% korting. Soms wordt er zelfs 25% korting uitgedeeld. Als klant mag je zelf bepalen op welk artikel je de hoogste korting wilt toepassen. In de praktijk is dit natuurlijk altijd het duurste artikel. Je mag niet meer dan één kortingsbon per artikel gebruiken.

Inwisselen bonnen

De Karwei Keuzekortingsbonnen kunnen gewoon worden ingeleverd bij de kassa’s van de bouwmarkt. Ook online kunnen de kortingen worden toegepast tijdens het afrekenproces. Je ziet direct het aangepaste bedrag dat nog betaald moet worden na aftrek van de Keuzekorting.

Waar vind je de kortingsbonnen

De kortingsbonnen van Karwei zijn wekelijks terug te vinden in de folder van de doe-het-zelf markt. De bonnen zijn vaak vastgeniet aan de buitenzijde van de papier folder. In de folder vind je logischerwijs nog tal van andere aanbiedingen die zelfs nog hoger kunnen oplopen. Deze aanbiedingen zijn echter voor ‘vaststaande producten’ en je hebt dus geen keuzevrijheid meer waarop je de korting toepast. Ook online zijn er op tal van websites kortingsbonnen en –codes van Karwei te vinden. De Keuzekortingsbonnen van Karwei zijn ook online te downloaden en in uitgeprinte versie mee te nemen. Ook het tonen van de waardecoupon op het scherm van je telefoon is een goede optie.

Pak een folder in de winkel

In de meeste filialen van Karwei liggen vlak bij de ingang ook papieren folders in een infozuil. Hier kan je de kortingsbonnen gewoon uitscheuren.

Wanneer Karwei Keuzekorting?

Karwei Keuzekorting wordt meerdere keren per jaar georganiseerd. De exacte begindatums van de actieperiodes worden geheim gehouden tot enkele dagen voordat ze losbarsten. Hoewel de vrije keuze er meerdere keren per jaar is, vergeeft Karwei eigenlijk iedere week wel kortingsbonnen. Deze zijn dan vaak wel alleen voor bepaalde productgroepen geschikt, denk aan 20% korting op verf of 15% korting op alle tuinartikelen. Blijf op de hoogte van deze actie door je aan te melden voor het ontvangen een melding zodra er weer Keuzekorting is:

Assortiment

Iedereen kent Karwei als een bouwmarkt en doe-het-zelf zaak. Karwei heeft echter een veel breder assortiment waarin ook veel decoratieve artikelen zijn opgenomen. Maar je kunt wel zeggen dat een winkelketen als Karwei een zeer uitgebreid assortiment heeft voor alles op, rondom en in het huis. Of je nu op zoek bent naar behang, beveiligingsartikelen, gereedschap, elektra, sanitair, tuinartikelen, woondecoratie, verlichting, verf, speelgoed, meubelen, ijzerwaren of hout; bij Karwei vind je alles. En dankzij Karwei Keuzekorting dus ook nog eens extra voordelig.