Limango

Tot 70% korting op mode en gezinsartikelen

Limango is een modebedrijf dat anders te werk gaat dan de meeste andere ketens. Limango is namelijk een private shopping club waar leden kunnen deelnemen aan speciale verkoopacties. Er is bij Limango dus geen sprake van een vast assortiment, je kunt namelijk iedere dag profiteren van nieuwe acties en aanbiedingen. Vooral de Limango Outlet biedt iedere dag weer bijzondere kortingen die oplopen tot ongeveer zeventig procent. Kom meer te weten over Limango, de voordeelacties van het bedrijf en de Limango Outlet.

Limango

Limango is een private shopping club wat inhoudt dat je alleen kunt profiteren van de aanbiedingen wanneer je lid wordt. Wereldwijd zijn er miljoenen mensen lid van Limango wat aangeeft hoe groot deze shopping club is. Limango bestaat uit twee onderdelen, namelijk een actiepagina en een outlet. De actiepagina bevat dagelijks nieuwe topaanbiedingen die je niet mag missen. Deze aanbiedingen zijn vaak maar twee tot vier dagen geldig en zodra de producten of artikelen zijn uitverkocht houden ze op. Limango maakt deel uit van de OTTO groep.

Assortiment

Limango richt zich op twee doelgroepen, namelijk vrouwen en jonge gezinnen. Bij Limango scoor je dan ook producten zoals damesmode, damesschoenen, kinderkleding, sieraden, kinderschoenen, speelgoed, kinderwagens, lingerie, enzovoorts. Iedere dag weer komen er nieuwe voordeelacties voorbij op het gebied van designmode en gezinsartikelen.

Limango Outlet

Behalve de voordeelacties is er ook het hele jaar de Limango Outlet boordevol afgeprijsde artikelen. Ook in de Limango Outlet shop je zeer voordelige damesmode, schoenen, kinderschoenen en kinderkleding. De outletprijzen zijn vaak nog scherper en iedere dag even in de outletwinkel van Limango kijken loont dus zeker.

Gratis lidmaatschap

Lid worden van Limango is geheel vrijblijvend, je bent nooit tot aankopen verplicht. Ook kost het geen geld om lid te zijn van de private shopping club. Wel worden er kosten voor onder andere retourzendingen ingehouden op het bedrag dat je terugkrijgt na retourneren.

Korting

De kortingen van Limango bedragen ongeveer 30 tot 70 procent. Er zijn verschillende redenen dat ze de artikelen zo voordelig kunnen aanbieden. Een van de meest bijzondere redenen is dat Limango de producten vaak pas na afloop van de actie bestelt bij de fabrikant. Hierdoor hebben ze geen opslagruimte nodig en kan Limango extra voordelig de artikelen en mode aanbieden.

Aanmelden bij Limango

Aanmelden bij Limango is eenvoudig door via de website van de shopping club je e-mailadres op te geven. Hierna ontvang je een bevestigingsmail die je zult moeten bevestigen. Hierna  ben je direct gratis lid van Limango en kan je overgaan tot het shoppen van scherpe aanbiedingen.