Mango Sale 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 06-03-2019

Modeketen Mango behoort tot die winkels die je niet mag overslaan tijdens een dagje shoppen. Het assortiment is dan ook trendy en modern. Tijdens de sale bespaar je veel geld op je Mango aankopen. Gelukkig is er meerdere malen per jaar sale en dat wordt nog eens aangevuld met diverse andere leuke acties. We zochten uit wanneer er sale is in 2019 en op welke datum de uitverkoop telkens van start gaat.

Mid Season Sale

In de tweede helft van maart 2019 zal de Mid Season Sale voorjaarseditie losbarsten. Tijdens deze sale krijg je tot 50% korting op lentemode voor dames, heren en kinderen. De uitverkoop duurt meerdere weken en zal pas in april eindigen. Later in het jaar vindt er nog een tweede Mid Season Sale plaats, dit keer dus in de herfst. Wederom lopen de kortingen op tot 50%. De herfstsale zal vermoedelijk beginnen rond 10 september 2019 en enkele weken lang duren.

Glamour Day

Het bekende Glamour Day is een landelijke uitverkoop die telkens 24 uur duurt en bij duizenden winkels plaatsvindt. Ook bij Mango is het Glamour Day met 20% korting op alles. Glamour Day vindt in 2019 wederom plaats begin april en eind september, in de winkels en online.

Zomersale

De zomersale van Mango is een niet te missen uitverkoop dankzij hoge kortingen tot wel 50%. De zomersale begint vermoedelijk weer rond 20 juni 2019 en zal meerdere weken duren. Ideaal om je vakantiekoffer nog even te vullen met de laatste zomercollecties.

Back to School

De scholen zijn weer begonnen en iedereen wil er natuurlijk pico bello uitzien. Bij Mango is er in de tweede helft van september 2019 vermoedelijk weer de Back to School actie met 20% korting op heel veel mode. Zo zie je er weer perfect uit!

Let’s Denim

Jeans heb je nooit genoeg dus Let’s Denim van Mango komt altijd als geroepen. Tijdens deze actie krijg je 30% korting op jeans. Let’s Denim vindt vermoedelijk meerdere keren plaats in 2019, waarbij een editie waarschijnlijk begint in de tweede week van oktober.

Black Friday en Cyber Monday

Black Friday is bij Mango niet tot één dag beperkt. Al 1 tot 2 dagen voor Black Friday (29 november 2019) kan je al profiteren van kortingen en de actie loopt ook na Black Friday door. Er is dus sprake van een soort van Black Friday Week met kortingen van 30%. Ook op Cyber Monday (2 december 2019 is er nog korting bij Mango.

Wintersale

De grootste uitverkoop van het jaar wordt tot het laatst bewaard. Rond 20 december 2019 zal namelijk weer de wintersale beginnen bij Mango. Je krijgt tijdens de wintersale tot 50% korting op de wintercollecties voor dames, heren, jongens en meisjes. Ook de Violeta-lijn is steevast afgeprijsd.

Overige acties

Bij Mango worden er nog diverse andere acties georganiseerd op momenten verdeeld over het jaar. Een voorbeeld zijn acties waarbij je een kortingspercentage krijgt op een bepaalde productgroep, bijvoorbeeld 30% korting op kinderjassen, 20% korting op de kidscollectie, enzovoorts. En mogelijk is er eind januari 2019 ook een Blue Monday Sale.

Melding bij begin uitverkoop

Via onderstaande button kan je jezelf aanmelden voor het ontvangen van een melding als één van de Mango sales van start gaan. Zo mis je dus nooit meer de aanbiedingen: