Euroknallers 2020

Voordelige McBreak producten McDonald's

Last update: 29-01-2020

McDonald’s is natuurlijk niet het allerduurste restaurant om te eten. Maar dankzij de Euroknallers kan je er extra voordelig eten. Overigens heten de Euroknallers officieel McBreak, maar de meeste mensen gebruiken nog de oude naam. Euroknallers zijn standaard afgeprijsde etenswaren die vaak maar iets meer dan € 1,- per stuk kosten. Maar welke producten zijn in 2020 Euroknaller? Kom meer te weten over de McDonald’s Euroknallers.

Euroknallers

De term Euroknallers is een door McDonald’s bedachte marketingterm waarmee afgeprijsde producten werden aangeboden. Voor vaak maar iets meer dan € 1,- kan je diverse voedingswaren kopen bij McDonald’s. Onder andere de normale hamburger is al sinds lange tijd een Euroknaller. Doordat McDonald’s ervoor kiest om veel verkochte producten Euroknaller te maken was het een eenvoudige manier om voordelig uit te zijn.

De echte naam is McBreak

McDonald’s heeft de naam officieel veranderd in McBreak. Diverse producten die voorheen Euroknaller waren zijn nu McBreak geworden. De term McBreak wordt door de klanten alleen niet zoveel gebruikt en de oude benaming Euroknaller blijft het meest populair.

Welke producten?

Het aanbod van Euroknallers kan wijzigen, per 1 januari 2020 zijn dit de McBreak producten:

  • Hamburger
  • Cheeseburger
  • Chili Chicken
  • Chicken McNugget’s (6 stuks)
  • Kleine fris

 

Een overzicht van de McBreaks in 2020 vind je op deze pagina.

Prijs

Voor de Euroknallers gold altijd dat ze ook slechts € 1,- per stuk kostten. Met de verandering van de naam is ook de standaard lage prijs losgelaten. De meeste McDonald’s restaurants rekenen tegenwoordig € 1,20 maar bij verschillende filialen betaal je (iets) meer.

Menu

Voor een los product zijn de Euroknallers natuurlijk een uitkomst. Maar wanneer je behalve de Euroknaller meer wilt bestellen zoals bijvoorbeeld frietjes en frisdrank dan is het verstandig goed te controleren of een menu niet voordeliger is.

McDonald’s restaurants

McDonald’s is natuurlijk wereldwijd bekend en ook in Nederland zijn er honderden filialen waar je de Euroknallers kunt kopen. Zoek je een McDonald’s filiaal in de buurt? Kijk dan in het restaurantoverzicht op de website van McDonald’s waar de filialen te vinden zijn.