Media Markt 3 halen 2 betalen

Last update: 29-01-2020

Media Markt is een van de marktleiders op het gebied van DVD’s, CD’s, vinyl, games en overige beeld- en geluidsdragers. Meerdere keren per jaar koop je extra voordelig deze producten tijdens de 3 halen 2 betalen kortingsactie. De naam geeft het al aan, je koopt vier producten en hoeft er maar drie te betalen. Kom alles te weten over de 3 halen 2 betalen actie van Media Markt waaronder wanneer deze plaatsvindt, op welke producten je korting krijgt, de kortingen die je krijgt, enzovoorts. 

3 halen 2 betalen

Het principe van de Media Markt 3 halen 2 betalen kortingsactie is eenvoudig. Je koopt vier deelnemende artikelen en je krijgt er één gratis. Dit is handig voor wanneer je graag films kijkt, muziek luistert, series kijkt of games speelt. Je kunt namelijk in een keer een groot aantal artikelen kopen tegen een zeer scherpe prijs. De Media Markt 3 halen 2 betalen actie leent zich ook prima voor verjaardagen of feestdagen.

Hoe werkt het?

Het principe van de 3 halen 2 betalen actie van Media Markt is eenvoudig. Je koopt 3 deelnemende artikelen (CD, DVD, games, vinyl, beeld- of geluidsdragers) en je krijgt één van deze artikelen gratis. Je ontvangt het voordeligste artikel gratis. Het combineren van verschillende soorten producten is toegestaan, bijvoorbeeld 2 games en 1 DVD.

Datum 3 halen 2 betalen 2020

De kortingsactie 3 halen 2 betalen wordt meerdere malen per jaar georganiseerd. Media Markt hanteert echter geen vaste datums waardoor het niet mogelijk is om exact aan te geven op welke datum deze weer wordt georganiseerd. De voorgaande jaren vond de Media Markt 3 halen 2 betalen actie plaats in februari. De verwachting is dat de actie medio februari 2020 weer van start zal gaan.

Duur kortingsactie

Media Markt 3 halen 2 betalen duurt per editie meestal één week lang. Het is dus verstandig om goed in de gaten te houden of de uitverkoop al is begonnen, want je bent al snel te laat.

Online en filialen

Media Markt 3 halen 2 betalen is mogelijk in zowel de filialen als in de online webshop. Online vind je een handig overzicht van alle actuele kortingsacties, plus de webshop heeft als extra pluspunt dat deze 24 uur per dag geopend is en dus ook in de avonduren of nacht. 

Gratis verzending

Om in alle gevallen te profiteren van gratis verzending kan je lid worden van de Media Markt Club. Het lidmaatschap is gratis.

Rekenvoorbeeld

In onderstaande rekenvoorbeeld is uitgelegd wat je bespaart. Stel je koopt:

  • 1 CD ter waarde van € 19,90
  • 1 game ter waarde van € 29,95
  • 1 DVD ter waarde van € 18,45
  • Product gratis: de DVD van € 18,45
  • Je betaalt bij de kassa dan € 19,90 + € 29,95 = € 49,85
  • Kortingspercentage: 27%

3 halen 2 betalen folder

Zodra de kortingsactie is begonnen vind je ook alle 3 halen 2 betalen aanbiedingen terug in de folder van Media Markt. De folder is interactief samengesteld en je kunt direct doorklikken naar de productpagina’s.

Melding ontvangen

Door je onderstaand aan te melden ontvang je een melding zodra de 3 halen 2 betalen actie weer gaat beginnen: