Media Markt Viert Feest!

20% korting op bijna alles

Last update: 05-04-2019

Het is nog niet duidelijk of Media Markt Viert Feest! in 2020 weer plaatsvindt. Onderstaand volgt de informatie van voorgaande editie.

 

Media Markt bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd met 20% korting op bijna alles! Misschien vraag je je af waar de BTW Dagen zijn gebleven, maar hier is Media Markt mee gestopt. Hiervoor in de plaats is dus Media Markt Viert Feest! gekomen. Dankzij de grote korting bespaar je al snel honderden euro's op je aankopen en betaal je veel minder dan normaal. We hebben alles over Media Markt Viert Feest op een rij gezet, waaronder informatie over de aanbiedingen, de begin- en einddatum in 2019, hoeveel je bespaart en een overzicht van de filialen.

Datum 2019

Media Markt viert Feest duurt de hele week (maandag 21 tot en met zondag 27 januari 2019) waarbij het spektakel langzaam wordt opgebouwd. Tijdens het slotweekend (vrijdag 25 tot en met zondag 27 januari 2019) zijn de meeste items afgeprijsd.

Wat is afgeprijsd?

Gedurende de hele feestweek kan je profiteren van de volgende aanbiedingen:

  • Van maandag 21 tot en met zondag 27 januari 2019: 20% korting op alle witgoed
  • Van dinsdag 22 tot en met zondag 27 januari 2019: 20% korting op alle televisies
  • Van woensdag 23 tot en met zondag 27 januari 2019: 20% korting op alle audio
  • Van donderdag 24 tot en met zondag 27 januari 2019: 20% korting op alle (kleine) huishoudelijke apparatuur
  • Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 januari 2019: 20% korting op bijna alles
  • Ben je nog op zoek naar een telefoonabonnement? TIjdens Media Markt Viert Feest profiteer je ook van kortingen tot 26% op een telefoonabonnement.

Winkels en online

Media Markt Viert Feest! is een actie die winkelbreed wordt gedragen. Dat betekent dat je er van kunt profiteren in de verschillende Media Markt filialen en natuurlijk online. Dus ook als je geen tijd hebt om een van de winkels te bezoeken kan je geweldige aanbiedingen scoren.  De webshop is ook nog eens 24 uur per dag geopend waardoor er geen excuses meer zijn.

Wat kan je besparen?

Twintig procent korting op alles, dat klinkt goed! De korting is geldig op het totaalbedrag van de producten die je wilt kopen. De korting geldt niet op de eventuele verzendkosten of andere diensten. Ben je benieuwd hoeveel euro je bespaart bij een bepaald aankoopbedrag?

Waar zijn de BTW Dagen?

De BTW actie van Media Markt was jarenlang een ongekend succes. Toch is er nu afscheid genomen van de voormalige publiekstrekker. Media Markt is een bedrijf dat graag altijd in beweging is en dus niet te lang wil vasthouden aan oude 'tradities'. Ook waren er de laatste jaren vaak klachten en meningsverschillen over de prijsstelling en kortingen. Ook op dat gebied hoopt Media Markt nu schoon schip te kunnen maken. Media Markt Viert Feest! laat overigens niks te wensen over, de korting van 20% is zelfs hoger dan de omgerekende 17% korting tijdens de BTW Actie.

Mis geen Media Markt acties

Als je voortaan geen enkele Media Markt actie meer wilt missen kan je je aanmelden via onderstaande button. We sturen je dan een melding via Facebook of Twitter zodra je favoriete actie van start gaat: