Miss Etam Sale 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 18-01-2019

Miss Etam is een modewinkel voor elke vrouw, het maakt niet uit wat je leeftijd is of dat je een maatje meer hebt. De mode die wordt verkocht past bij het alledaagse leven en bij de normale vrouw. Gewoon praktische en modieuze kleding, dat is de kracht van Miss Etam. Tijdens de sale dalen de prijzen bij Miss Etam een flink stuk. En het mooie is dat de Miss Etam Sale meerdere keren per jaar plaatsvindt. Kom alvast te weten op welke datum de sale bij Miss Etam begint in 2019.

Blue Monday Sale

De eerste uitverkoop van het nieuwe jaar is de Blue Monday Sale welke op maandag 21 januari 2019 plaatsvindt. Deze sale is ontstaan als remedie tegen de meest deprimerende dag van het jaar, oftewel Blue Monday.

Mid season sale

Tijdens de lente is het tijd voor de mid season sale bij Miss Etam. Dat geeft de klant de kans om voordelige lentemode te kopen, de kortingen worden dan ook aangeduid met de term 'lentevoordeel'. De uitverkoop begint in de tweede week van de maand april 2019 en je ontvangt tot 50% korting op de voorjaarscollecties. Er zal wederom een mid season sale plaatsvinden in het najaar, maar dit keer is het de herfstcollectie die de deur uitgaat. Een ideaal moment om je ‘tussenin’ garderobe nog even aan te vullen. De mid season herfstsale start halverwege oktober 2019 en loopt door tot het eind van de maand. De korting bedraagt maximaal 50%.

Tweede broek 50% korting

Twee keer per jaar krijg je bij Miss Etam de kans om iedere tweede broek te kopen met 50% korting. Deze actie vindt meestal plaats in maart en september. Vermoedelijk is dit voor 2019 het geval in de tweede week van maart en de tweede week van september.

Zomersale

Een van de twee megasales is de zomersale in juni en juli 2019. Tijdens de zomersale gaat de complete zomercollectie voordelig over de toonbank met kortingen tot wel 50%. De zomersale duurt meerdere weken lang en de korting wordt steeds hoger naarmate de weken verstrijken. In 2019 start de zomersale zeer waarschijnlijk halverwege de maand juni.

Singles Day

De Singles Day Sale, ook wel bekend als de 11/11 sale vindt plaats op 11 november 2019. Ook Miss Etam neemt deel aan deze van oorsprong Chinese uitverkoop. Vermoedelijk ontvang je 24 uur lang 11 procent korting op het hele assortiment. 

Black Friday en Cyber Monday

Ook de inmiddels befaamde Black Friday wordt niet overgeslagen bij Miss Etam. Voor deze uitverkoopdag geldt dat deze op een vooraf bekende datum valt. De volgende Black Friday is op vrijdag 29 november 2019. Maar bij Miss Etam pakken ze het groter aan met een sale die al snel bijna een hele week duurt. Ook de dagen voorafgaand aan en volgend op Black Friday krijg je 50% korting op ieder 2e artikel.  Het is nog onbekend of er ook uitverkoop is met Cyber Monday (maandag 2 december 2019).

Wintersale

De grootste sale is de Miss Etam wintersale, al helemaal omdat deze uitverkoop je de kans geeft op het voordelig aanschaffen van bijvoorbeeld een winterjas. De wintersale begint waarschijnlijk in de eerste week van december 2019 en eindigt dan pas in januari 2020. Je mag rekenen op kortingen oplopend tot 50%.

Overige sale

Behalve de bekende saleperiodes organiseert Miss Etam nog verschillende kleinere uitverkoopacties. Voorbeelden hiervan zijn acties waarbij je in de outlet 1+1 gratis krijgt, 20% korting op jeans, Fashion Korting, 2+1 Gratis, 25% korting op tops, bermudas en shorts, 15% korting op feestkleding en een heuse Halloweenkorting.

Wederverkopers

Miss Etam verkoopt niet alleen via haar eigen winkels en webshop mode. Ook diverse wederverkopers hebben de collecties van Miss Etam in het assortiment opgenomen, denk hierbij aan bijvoorbeeld Wehkamp en Zalando.

Miss geen enkele uitverkoop

Geef je onderstaand via de button op voor het ontvangen van een melding zodra er een uitverkoop begint bij Miss Etam. Zo mis je nooit meer de sale: