Home » Miss Etam Sale

Miss Etam Sale

Last update: 25-01-2018

Miss Etam is een modewinkel voor elke vrouw, het maakt niet uit wat je leeftijd is of dat je een maatje meer hebt. De mode die wordt verkocht past bij het alledaagse leven en bij de normale vrouw. Gewoon praktische en modieuze kleding, dat is de kracht van Miss Etam. Tijdens de sale dalen de prijzen bij Miss Etam een flink stuk. En het mooie is dat de Miss Etam Sale meerdere keren per jaar plaatsvindt. Kom alvast te weten op welke datum de sale bij Miss Etam begint in 2018.

Lente

Tijdens de lente is de kans groot dat het mid season sale is bij Miss Etam. Dat geeft de klant de kans om voordelige lentemode te kopen, de kortingen worden dan ook aangeduid met de term 'lentevoordeel'. Qua datum vindt deze actie plaats in de maanden april / mei 2018.

Zomersale

Een van de twee megasales is de zomersale in juni en juli 2018. Tijdens de zomersale gaat de complete zomercollectie voordelig over de toonbank. De zomersale duurt meerdere weken lang en de korting wordt steeds hoger naarmate de weken verstrijken.

Herfst

Er zal wederom een mid season sale plaatsvinden in het najaar, maar dit keer is het de herfstcollectie die de deur uitgaat. Een ideaal moment om je ‘tussenin’ garderobe nog even aan te vullen. De mid season sale van de herfst vindt vermoedelijk plaats in september of oktober 2018.

Black Friday en Cyber Monday

Ook de inmiddels befaamde Black Friday wordt niet overgeslagen bij Miss Etam. Voor deze uitverkoopdag geldt dat deze op een vooraf bekende datum valt. De volgende Black Friday is op vrijdag 23 november 2018. Het is nog onbekend of er ook uitverkoop is met Cyber Monday (maandag 26 november 2018).

Wintersale

De grootste sale is de Miss Etam wintersale, al helemaal omdat deze uitverkoop je de kans geeft op het voordelig aanschaffen van bijvoorbeeld een winterjas. De wintersale begint waarschijnlijk in december 2018 en eindigt dan pas in januari 2019.

Wederverkopers

Miss Etam verkoopt niet alleen via haar eigen winkels en webshop mode. Ook diverse wederverkopers hebben de collecties van Miss Etam in het assortiment opgenomen, denk hierbij aan bijvoorbeeld Wehkamp en Zalando.

Miss geen enkele uitverkoop

Geef je onderstaand via de button op voor het ontvangen van een melding zodra er een uitverkoop begint bij Miss Etam. Zo mis je nooit meer de sale: