Monki Sale 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 17-01-2019

Monki is een van de leukste modeketens en niet alleen vanwege de grappige naam. Het Zweedse bedrijf Monki heeft vooral geweldige kleding en mode in het assortiment. Monki heeft in Nederland diverse filialen die bezocht kunnen worden en natuurlijk een online webshop. Enkele malen per jaar gaat een flink deel van de collectie in de uitverkoop en shop je voordelig tijdens de Monki Sale. Ieder seizoen is er wel weer sale bij Monki waardoor je nooit lang hoeft te wachten. We hebben voor 2019 uitgezocht wanneer je sale kunt verwachten.

Mid season sale

De voorjaars- en najaarssale worden ook wel mid season sale genoemd. Ook Monki organiseert twee keer per jaar een mid season sale, eenmaal in april en eenmaal in oktober. Tijdens deze uitverkoop ontvang je tot 50% korting. In 2019 start de mid season sale vermoedelijk half april en begin oktober.

20% korting op jeans

Twee keer per jaar organiseert Monki een kortingsactie van 20% op de hele jeanscollectie. Het is een kortdurende actie die telkens vier dagen duurt. In 2019 keert deze actie waarschijnlijk terug eind februari en eind augustus.

Glamour Day

Ben je lezeres van modeblad Glamour? Dan ben je vast op de hoogte van de Nationale Glamour Day, een dag waarbij duizenden winkels en webshops maar liefst 20% korting geven. Ook Monki neemt deel aan Glamour Day dat plaatsvindt in april en september 2019.

Zomersale

De zomersale begint bij Monki vermoedelijk halverwege juni 2019 en loopt vervolgens door tot in augustus wanneer de final sale begint. De korting tijdens de zomersale loopt op tot 50%.

Black Friday Sale en Cyber Monday

Sterk in opkomst zijn Black Friday en Cyber Monday Sale, 2 afzonderlijke uitverkoopdagen die eind november 2019 plaatsvinden. De Black Friday Sale duurt het hele weekend (vrijdag 29 tot en met zondag 1 december 2019) waarna de Cyber Monday Sale op 2 december 2019 plaatsvindt.

Wintersale

De wintersale is de grootste uitverkoop van het jaar en die begint telkens eind december. Omdat wintermode vaak duurder is dan zomermode kan je extra veel geld besparen. In 2019 begint de Monki wintersale waarschijnlijk op tweede kerstdag.

Overige sale

De rest van het jaar is er bij Monki nog meer te genieten van leuke acties. Voorbeelden zijn de Monki Deals, diverse Flash Sales, de WKND Treats en misschien ook wel de Blue Monday Sale eind januari 2019. 

Online 365 dagen korting

De sale vindt bij Monki net zo goed plaats in de webwinkel. Ook daar gaan tijdens de genoemde periodes grote hoeveelheden mode in de uitverkoop. Online is het zelfs alle dagen van het jaar sale, Monki heeft namelijk een officiele salepagina in de webshop waar het hele jaar door afgeprijsde producten te koop zijn.

Mis geen enkele uitverkoop

Wil je eenvoudig op de hoogte zijn van de uitverkoop bij Monki? Meld je onderstaand aan en we sturen je direct een melding als bekend is dat er weer een uitverkoopperiode gaat starten bij Monki: