MS Mode Sale 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 17-01-2019

MS Mode is een Nederlands modebedrijf dat inmiddels winkels heeft in verschillende Europese landen. MS Mode richt zich voornamelijk op de doelgroep van 35 tot 55 jaar waarbij een maatje meer geen probleem is. Tijdens de sale is het extra leuk om bij MS Mode te shoppen aangezien de prijzen dan aanzienlijk lager liggen. De MS Mode Sale vindt meerdere keren per jaar plaats, kom te weten wanneer en op welke datum de sale begint. Ook kan je je aanmelden voor het ontvangen van een melding zodra er weer uitverkoop is bij MS Mode.

50% korting op 2e broek 

Iedere tweede broek met 50% korting kopen? Dat kan meerdere keren per jaar bij MS Mode. Deze uitverkoop vindt vermoedelijk plaats in februari en in september 2019 en duurt telkens ruim twee weken.

Mid season sale

Tussen de winter- en zomersale in zit uiteraard ook twee keer per jaar de mid season sale. Eind maart 2019 zal de mid season lentesale beginnen en begin oktober is het tijd voor de herfstsale. De kortingen liggen vaak tussen de 30 en 50%.

Zomersale

Bij MS Mode begint de zomersale vaak pas eind juni, hiermee is de winkelketen relatief laat als je dat vergelijkt met andere ketens. De korting tijdens de zomersale bedraagt maximaal 50%. In 2019 verwachten we dat de MS Mode zomersale zal beginnen rond 20 juni.

Happy Singles Day

Op 11 november 2019 is het weer Happy Singles Day met leuke kortingen. Deze sale is van origine een Chinees fenomeen dat langzaam de wereld aan het veroveren is, ook bij MS Mode gaan ze hierin mee.

Black Friday Sale en Cyber Monday Sale

In andere landen zweren ze bij de Black Friday Sale (29 november 2019) en de Cyber Monday Sale (2 december 2019). Ook MS Mode organiseert regelmatig speciale kortingsacties rondom deze twee sales. De Black Friday Sale duurt zelfs het hele weekend en je kunt rekenen op kortingen van 20%.

Wintersale

Wat betreft de wintersale is MS Mode er redelijk vroeg bij. De wintersale start meestal al in de eerste week van december. Tijdens de wintersale kan je profiteren van kortingen van 30 tot 50%.

Overige sale 2019

Door het jaar heen worden er nog meer sales georganiseerd bij MS Mode. Enkele voorbeelden zijn acties waarbij je iedere 3e top gratis krijgt, de Member Only actie, 50% korting op 2e trui of vest en het Special Shopping Weekend. Het is nog onduidelijk of de Blue Monday Sale eind januari 2019 wordt georganiseerd.

Online uitverkoop

Wat niet iedereen weet is dat je in de webshop van MS Mode het hele jaar terecht kan voor kortingen op kleding en mode. Hier is namelijk een speciale sectie ingericht voor afgeprijsde artikelen. Je kunt dus zeggen dat er online altijd sale is.

Melding ontvangen?

Om de sale bij MS Mode niet te missen kan je je opgeven voor het ontvangen van een melding zodra deze begint. Meld jezelf aan via onderstaande button: