New York Pizza

Acties en kortingen van vandaag

Last update: 24-03-2020

De restaurantketen New York Pizza is ongekend populair op het gebied van pizza’s, hamburgers en pasta’s. New York Pizza is mede zo geliefd door de korte levertijden en de vele kortingsacties die het bedrijf organiseert. Wanneer je ook eten besteld bij New York Pizza; op bijna ieder moment zijn er wel interessante kortingsacties of waardecoupons waarmee je veel korting krijgt op je bestelling. Het is mogelijk om voedsel af te halen of om te laten thuisbezorgen. Inmiddels zijn er in Nederland al ongeveer 150 filialen. Onderstaand volgt alles over de kortingen, acties, aanbiedingen en waardecoupons van New York Pizza van vandaag. Kom te weten waar je de kortingen vindt en hoe je ze kunt gebruiken.

Kortingsacties van vandaag

New York Pizza werkt met een heel resem aan kortingsacties. Het voordeel hieraan is dat er iedere dag weer tal van kansen liggen om te profiteren van kortingen. Het nadeel is dat je altijd eventjes moet zoeken naar de beste aanbieding van de dag. Met onderstaand overzicht is het vinden van de perfecte korting bij New York Pizza een stuk eenvoudiger:

  • Landelijke acties: deze kortingen zijn gelijk in het hele land bij alle filialen. Het gaat meestal om pizza-aanbiedingen 
  • Eurodeals / Burgerdeals: kortingen op hamburgers in combinatie met bijvoorbeeld wedges en frisdrank. De Burgerdeals zijn te vinden op dezelfde pagina als de landelijke acties.
  • Lokale acties: de lokale acties zijn de kortingsacties van de afzonderlijke restaurants. Iedere franchiser beslist hierbij zelf welke kortingen hij of zij geeft. Ook de lokale acties vind je op de pagina met de landelijke acties
  • Actiepizza’s: dit zijn speciaal geselecteerde pizza’s die je tegen een gereduceerd tarief kunt afhalen of laten thuisbezorgen 
  • Speciale acties: voorbeelden zijn de New York Pizza Actieweek waarbij je de tweede pizza gratis krijgt of de Afhaalactie 
  • Kortingscodes: deze verrekenen zich automatisch wanneer je de online coupons van de actiepagina’s gebruikt.
  • Pizzapunten sparen: het is mogelijk om bij iedere bestelling bij New York Pizza automatisch Pizzapunten te sparen. Gespaarde Pizzapunten zijn inwisselbaar tegen gratis producten of bijvoorbeeld een gratis pizza. Om Pizzapunten te sparen heb je een account bij New York Pizza nodig.

Online en restaurants

De aanbiedingen van New York Pizza zijn zowel online als in de restaurants geldig. De restaurants en de website zijn natuurlijk sterk met elkaar verbonden omdat veel mensen online bestellen.

New York Pizza

Heb je het over New York Pizza, dan heb je het allereerst natuurlijk over de wereldberoemde pizza’s. Maar New York Pizza verkoopt ook verrukkelijke pasta’s, hamburgers en andere gerechten. New York Pizza doet iedere dag haar best om het hoge niveau van serviceverlening te handhaven en de goede eetkwaliteit te leveren. Mede hierdoor is New York Pizza zelfs de grootste franchiseformule van Nederland wanneer het aankomt op het afhalen en thuisbezorgen van voedsel zoals pizza’s.

Verse ingrediënten

New York Pizza werkt altijd met verse ingrediënten. Deze ingrediënten zijn vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Besteld voedsel is dus altijd lekker, vers en zeer smaakvol.