River Island Sale 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 17-01-2019

Het Engelse modebedrijf River Island heeft over de hele wereld honderden filialen waarvan een deel in Nederland en België. Behalve de winkels is ook de webwinkel van hoog niveau en goed bezocht. Met een ruim assortiment kleding, schoenen en modeaccessoires voor dames, heren en kinderen is er genoeg te shoppen bij River Island. Zodra de sale losbarst bij River Island is er extra veel reden om de webshop of een van de winkels te bezoeken aangezien de uitverkoop zorgt voor lagere prijzen. Zo is er de zomersale, de Black Friday Sale, de wintersale en nog diverse andere uitverkoopperiodes. Maar op welke datum begint de sale dan bij River Island? We hebben het voor je uitgezocht.  

Blue Monday Sale

De Blue Monday Sale maakt de meest deprimerende dag van het jaar (Blue Monday) natuurlijk een heel stuk leuker. River Island organiseert ook ieder jaar een Blue Monday Sale waardoor je eind januari 2019 dus terecht kunt bij River Island voor leuke kortingen.

Mid Season Sale

De mid season sale is ook wel bekend als de lentesale en de herfstsale. Deze uitverkoop vindt daarom ook twee keer per jaar plaats. De mid season sale begint in 2019 vermoedelijk medio maart en begin oktober. De kortingen lopen op tot circa 50%.

Glamour Day

Tijdschrift Glamour weet twee keer per jaar Nederland duizenden winkels en webshops te binden aan de Nationale Glamour Day. Tijdens deze dag krijg je 20% korting. Ook River Island neemt deel aan de Glamour Day Sale en dus kan je er in april en september 2019 terecht voor 20% korting.

Zomersale

Halverwege juni 2019 begint de zomersale bij River Island. Dit is de langst durende uitverkoop van River Island omdat deze zowat de hele zomer doorgaat. Meestal begint de zomersale met kortingen tot 50% waarna medio augustus de korting wordt opgehoogd naar 60% tijdens de final sale.

Singles Day

Op 11 november is het Singles Day en dus tijd voor de Singles Day Sale. Deze uitverkoop is overgewaaid uit China en wint aan populariteit. Ook in 2019 zal er bij River Island een Singles Day Sale zijn op 11 november.

Black Friday

Bij een Engels modebedrijf speelt de Black Friday Sale natuurlijk een belangrijk rol. River Island pakt deze uitverkoop dan ook met beide handen aan en hanteert kortingen gedurende zowat een hele week. Zo is er eerst de Black Friday opwarming in de dagen voorafgaande de Black Friday Sale. Voor 2019 verwachten we kortingen vanaf het weekend voorafgaand aan Black Friday tot en met Cyber Monday op maandag 2 december 2019. 

Wintersale

De belangrijkste sale van het jaar is de wintersale die in 2019 waarschijnlijk op 26 december zal beginnen. Tijdens de wintersale krijg je tot 60% korting op de wintercollecties voor dames, heren en kinderen.

Overige sale

Behalve de bekende en grote sales organiseert River Island door het jaar heen nog meerdere kleinere uitverkoopacties. Voorbeelden hiervan zijn korting op Partywear, de Novemberkorting, Grazia korting, enzovoorts.

Altijd online uitverkoop

De genoemde uitverkoopperiodes zijn natuurlijk de periodes dat de meeste artikelen zijn afgeprijsd. Maar online heeft River Island nog een enorme verrassing voor haar klanten. Online zijn er namelijk op iedere dag van het jaar producten afgeprijsd op een speciale salepagina.

Ontvang een melding

De manier om nooit meer de uitverkoop bij River Island mis te lopen is door onderstaand via de button jezelf aan te melden voor het ontvangen van een melding zodra de begindatum bekend is: