A-merken en winkelketens
Home » Stoepje Spaaractie

Stoepje Spaaractie: hoe werkt het?

526021a0a0a24fa9aab2a2baf78e590d.png

Bakkerij ’t Stoepje is bekend van kraampjes die door het hele land zijn terug te vinden op markten en winkelpleinen. Bij Bakkerij ’t Stoepje koop je overheerlijk brood, gebak en andere soorten snacks tegen een scherpe prijs. Wie producten koopt kan deelnemen aan de spaaractie van ’t Stoepje en zodoende sparen voor diverse leuke cadeaus en kortingen. Kom meer te weten over de spaaractie van ’t Stoepje zoals hoe je zegels spaart, hoe je volle spaarkaarten kunt inwisselen tegen cadeaus of kortingen, de voorwaarden, enzovoorts.

Stoepje spaaractie

Bakkerij ’t Stoepje heeft kraampjes door het hele land en verkoopt onder andere brood, koek, gebak, snacks, afbakproducten, vruchtenbrood, enzovoorts. Ook heeft ’t Stoepje een groot aantal biologische en ambachtelijk bereide voedingsmiddelen in het assortiment. Om vaste klanten te belonen heeft Bakkerij ’t Stoepje een handige spaaractie opgezet waarmee gespaard kan worden voor tal van cadeaus en kortingen. De spaaractie van Bakkerij ’t Stoepje werkt als volgt:

  • Koop producten bij ’t Stoepje en ontvang spaarzegels
  • Plak de zegels op de spaarkaart van Bakkerij ’t Stoepje
  • Wissel volle spaarkaarten in voor cadeaus en kortingen.

Sparen zegels

Je spaart zegels voor de spaaractie van Bakkerij ’t Stoepje bij alle bestedingen. De eerste vijf euro aan bestedingen is goed voor één spaarzegel per € 2,50. Hierna gaat het sparen sneller en krijg je voor iedere extra euro één spaarzegel. Onderstaand volgt een rekenvoorbeeld van het aantal spaarzegels wat je spaart met de Stoepje Spaaractie:

  • € 2,50: 1 spaarzegel
  • € 5,00: 2 spaarzegels
  • € 6,00: 3 spaarzegels (vanaf € 6,00 spaar je 1 spaarzegel per 1 euro)
  • € 7,00: 4 spaarzegels
  • € 10,00: 7 spaarzegels
  • € 25,00: 22 spaarzegels

Spaarkaart

De gespaarde zegels kunnen worden geplakt op de spaarkaart van Bakkerij ’t Stoepje. Spaarkaarten zijn verkrijgbaar bij de kraampjes van ’t Stoepje of te downloaden via de website van de bakkerij. Een spaarkaart is vol wanneer deze 56 zegels bevat. Je kunt dus al een volle spaarkaart bijeen hebben gespaard bij een besteding van in totaal € 59,-.

Inwisselen spaarkaarten

Met de Stoepje Spaaractie spaar je diverse fraaie cadeaus. Voorbeelden hiervan zijn theedoeken, handdoeken, lunchboxen, weegschalen, broodmessen, tosti ijzers, pannen, speelgoed, waterkokers, koffiezetmachines, bordspellen, enzovoorts. Ook kan er worden gekozen voor gratis Stoepje producten of kortingsbonnen die besteed kunnen worden bij Bakkerij ’t Stoepje. Tenslotte is er nog de optie om de Cliniclowns te steunen met volle spaarkaarten. Volle spaarkaarten kunnen worden ingewisseld bij de kraampjes van ’t Stoepje. Indien het cadeau dat je wenst op voorraad is, kan het cadeau een week later worden opgehaald bij het kraampje van ’t Stoepje.

Waarde spaarzegels ’t Stoepje

De waarde van de gespaarde zegels is per cadeau verschillend. Wanneer je de spaarkaarten zou inwisselen tegen kortingsbonnen die besteed kunnen worden bij Bakkerij ’t Stoepje dan zou dit een waarde vertegenwoordigen die gelijk is aan een korting tussen de 2 en 3% op het hele assortiment van ’t Stoepje. Dat is snel verdiend gezien het feit dat deelname aan de Stoepje Spaaractie geheel gratis is.

Geldigheid

De spaarzegels van ’t Stoepje zijn geldig zolang de spaaractie doorloopt. Ook oude spaarzegels zijn nog geldig en kunnen gewoon op de nieuwe spaarkaarten worden geplakt.

Reactie plaatsen

Reacties

J.M. van Reeuwijk
4 maanden geleden

Vind het super leuk om te sparen. Je kan op stoepje.nl de cadeautjes bekijken. Zelf heb ik alle Tefal pannen bij elkaar gespaard. Nu ga ik voor de kleinere spulletjes, de badhanddoek of theedoek, het vleeswaren bakje. Stoepje ga zo door en bedankt voor je lekkere producten. Het mes snijd aan twee kanten, mmmm lekker toch.

G. de Ruiter
4 maanden geleden

Hoe kom ik er achter, wat voor cadeaus er mogelijk zijn

mevr van mierlo
5 maanden geleden

wat kan ik voor cadeau s uit zoeken

K ter Steege
7 maanden geleden

Mijn moeder (78) heeft haar spaarkaart eindelijk vol gespaard. Ze wilde graag de opblaasboot voor de verjaardag van haar achterkleinkind die eind maart 10 jaar wordt. Nu werd haar verteld dat deze er niet meer zijn? Ze kon het nog wel voor de zekerheid navragen via internet. (ze is 78 en internet snapt ze niets van!) Vandaar dat ik na haar verhaal aan gehoord te hebben, deze vraag maar stel: Worden deze niet meer geleverd? Mvg, Karin ter Steege