Texaco Stars

Last update: 24-08-2019

Iedere dag tanken vele tienduizenden mensen brandstof bij een van de tankstations van Texaco. Door het tanken van brandstof kan worden gespaard voor zogenoemde Texaco Stars. Deze spaarpunten maken deel uit van het gelijknamige spaarprogramma en kunnen worden ingewisseld voor tal van leuke producten, cadeaus, enzovoorts. Kom alles te weten over het spaarprogramma Texaco Stars waaronder hoe je punten kunt sparen, waar en hoe je spaarpunten kunt inwisselen, de waarde van de Texaco Stars, de geldigheid en hoe je het actuele gespaarde saldo kunt controleren.

Texaco Stars

Het Amerikaanse oliebedrijf Texaco verkoopt in Nederland op grote schaal brandstoffen via onder andere eigen tankstations. Er zijn in Nederland meer dan 400 tankstations van Texaco waardoor er altijd wel een filiaal in de buurt is. Door te tanken of geld uit te geven in de shops kan je Texaco Stars sparen. Dankzij dit spaarprogramma is het mogelijk om gespaarde punten te verzilveren voor vouchers die weer kunnen worden besteed aan bijvoorbeeld kortingen, cadeaus en andere interessante producten.

Texaco Stars sparen

Texaco Stars zijn alleen te sparen bij de tankstations en shops van Texaco. Afhankelijk van je aankopen krijg je de volgende hoeveelheden Texaco Stars:

 • Brandstof en LPG: 1 per liter
 • Premium brandstof XL: 2 per liter
 • Bestedingen in shops: 1 per uitgegeven euro
 • Carwash: 1 per uitgegeven euro

 

Het sparen gaat vanzelf wanneer je bij een aankoop bij Texaco je spaarkaart of de Texaco Stars app laat scannen bij de kassa. Regelmatig beloont Texaco sparende klanten met bijvoorbeeld badges (virtuele medailles) en andere acties.

Spaarkaart aanvragen

Wanneer je een spaarkaart van Texaco Stars wenst kan je deze gratis aanvragen bij een van de Texaco tankstations in Nederland. Vervolgens dient de spaarkaart online via de website van Texaco Stars te worden geactiveerd. De digitale app van Texaco Stars is gratis te downloaden via bijvoorbeeld de Google Play Store en de AppStore. Je ontvangt dan direct 50 Stars cadeau en een gratis kop koffie. Sparen is overigens ook mogelijk met een handige en kleine keytag die je aan sleutelbos kunt hangen.

Inwisselen Texaco Stars in webshop

Texaco Stars verzilveren kan in de webshop van het spaarprogramma. Gespaarde Texaco Stars zijn in te wisselen voor zogenoemde vouchers. Het is mogelijk om vouchers te krijgen wanneer je minimaal 400 Texaco Stars bijeen hebt gespaard. Voor iedere 400 Texaco Stars krijg je een voucher ter waarde van € 3,-. Deze vouchers kunnen vervolgens weer worden besteed aan bijvoorbeeld cadeaus, producten of kortingen in de webshop van Texaco Stars. Bij ieder product of artikel staat vermeld hoeveel vouchers je nodig hebt om het te kunnen bestellen. Vervolgens worden bestelde artikelen gratis thuisbezorgd, de verzendkosten zijn namelijk al verwerkt in de prijzen. Alleen kortingsvouchers ontvang je per e-mail.

Inwisselen bij Texaco tankstations

Behalve het verzilveren van spaarpunten in de webshop van Texaco Stars zijn de punten ook in te leveren bij de Texaco tankstations. Onderstaand een overzicht van de producten die je kunt kopen bij aangesloten Texaco tankstations:

 • 100 punten: koffie of warme drank
 • 150 punten: € 1,- korting op tankbeurt
 • 200 punten: € 2,- korting op producten shop
 • 250 punten: gratis lunch deal
 • 300 punten: gratis carwash
 • 400 punten: € 3 korting op tankbeurt

Hoe aankopen doen in webshop?

Om de webshop van Texaco Stars te bereiken log je in met je account. Eenmaal in de webshop kies je het product of cadeau naar keuze uit. Via de winkelwagen kan je betalen met de webshopvouchers, iedere voucher beschikt namelijk over een unieke 18-cijferige code. De waarde van de voucher wordt vervolgens verrekend met het totaalbedrag van de aankopen. Indien nodig kan er worden bijbetaald via Creditcard of iDeal wanneer de waarde van de vouchers lager is dan de kosten van de gekozen cadeaus en producten.

Kosteloos

Texaco Stars sparen is geheel gratis. Ook het bestellen van artikelen is gratis met de webshopvouchers die je kunt aanvragen nadat je minstens 400 Texaco Stars hebt gespaard. Ook hoeven er geen verzendkosten te worden betaald voor bestellingen.

Waarde Texaco Stars

Texaco Stars hebben geen vaste waarde en de prijs is afhankelijk van de gekozen producten of diensten. Bij een carwash loopt de waarde op tot 5 eurocent per Star.

Saldo controleren

Het actuele saldo dat je bijeen hebt gespaard is op ieder moment te controleren door in te loggen via de website van Texaco Stars of via de app van Texaco Stars.

Geldigheid

Gespaarde Texaco Stars hebben een onbeperkte geldigheid. Wel is er de voorwaarde dat er in de vorige 12 maanden minimaal 1x Texaco Stars zijn bijgeschreven. Wanneer er geen Texaco Stars worden bijgeschreven binnen de periode van 12 maanden vervallen alle gespaarde spaarpunten.

Retourneren

Bestelde producten in de webshop van Texaco Stars vallen gewoon onder het normale herroepingsrecht. Je hebt dus 14 dagen de tijd om bestelde producten te retourneren. Alleen vouchers en entreetickets zijn hiervan uitgesloten. Wel zal je zelf moeten opdraaien voor deze verzendkosten.

Contact

Voor vragen en opmerkingen kan contact worden opgenomen met Texaco Stars via het:

 • Telefoonnummer: 0800-4446676 (bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur)
 • E-mailadres: texaco@boostgroup.nl