Uitverkoop Duitsland

Last update: 10-09-2019

Ben je gek op mode en vooral op voordelige mode? Dan is de uitverkoop waarschijnlijk een van de leukste tijden van het jaar. In Nederland, maar ook in Duitsland weten de winkels wel raad tijdens de uitverkoop. De Duitse uitverkoop heet daar de Schlussverkauf en bijna alle winkelketens doen er aan mee. Tweemaal per jaar is het Schlussverkauf en dit valt ongeveer gelijktijdig met de winter- en zomersale hier in Nederland. Kom te weten wanneer de uitverkoop 2019 in Duitsland is en waar je zoal moet wezen voor de beste aanbiedingen en kortingen.

Duitse uitverkoop

Duitsland is de economische motor van Europa en heeft enkele geweldig leuke shopsteden op haar grondgebied. Veel mensen die in Duitsland zijn voor vakantie, stedentrip, werk of een andere reden kiezen ervoor om eens lekker te gaan shoppen in een van de toffe binnensteden of bij een van de mega shoppingcenters van Duitsland. Vooral tijdens de uitverkoop is het extra lekker shoppen omdat je dan grote kortingen krijgt. De Duitse term voor de uitverkoop is de Winterschlussverkauf voor de wintersale en de Sommerschlussverkauf voor de zomersale.

Datum begin uitverkoop Duitsland 2020

In Duitsland geldt een vaste officiële periode voor de uitverkoop. De eerste uitverkoop begint eind januari en de tweede eind juli. Als startdatum kunnen de laatste maandag van januari en de laatste maandag van de maand juli worden aangehouden. Telkens duurt de uitverkoop officieel twee weken, maar ook de weken ervoor en soms erna zijn er diverse kortingen te krijgen. In 2020 is de uitverkoop in Duitsland in de volgende periode:

  • Winterschlussverkauf: 27 januari –10 februari 2020
  • Sommerschlussverkauf: 27 juli – 10 augustus 2020

Twee weken uitverkoop

Zoals hierboven aangegeven duurt iedere uitverkoop telkens twee weken. Maar deze twee weken zijn alleen de officiële twee weken van de uitverkoop. Winkels mogen namelijk al eerder starten of later eindigen met de verkoop van afgeprijsde artikelen. Sommige winkels beginnen zelfs al een maand voor de officiële start van de uitverkoop. In Duitsland is het dus op veel plekken maar liefst 1,5 maand sale per uitverkoopperiode.

Wat is er te koop?

De Sommerschlussverkauf in de zomermaanden is het moment om te shoppen voor zomerse kleding en mode, denk aan jurkjes, sneakers, rokjes, T-shirts, etcetera. De Winterschlussverkauf is dan weer ideaal voor winterse kleding zoals truien en winterjassen.

Hele jaar Sale

Duitsland staat bekend om haar geweldige outletcenters met ieder honderden winkels boordevol topmerken. Het mooie aan de outletcenters is dat er daar altijd uitverkoop is, alle dagen van het jaar.

Mis de uitverkoop niet

Een handige manier om de uitverkoop in Duitsland niet te missen is door je aan te melden via deze button. Je ontvangt dan een melding zodra de Duitse uitverkoop weer gaat beginnen:

Reactie plaatsen

Reacties

P.Alasvand
3 jaar geleden

Ik wil graag over de uitverkoop op de hoogte blijven.

dries
4 jaar geleden

Duitsland heeft geen outletcenters maar gewoon mooie grote overdekte winkelcentra waar alle grote winkels aanwezig zijn. Dat is wel wat anders. Denk aan Limbeckerplatz Essen, Waterfront Bremen, Europa, Hamburger Meile en Phoenix Hamburg, Thrier gallerie Dortmund. En vele meer. In Osnabrück, Hamburg heb je ook je ook de klassieke winkelstraat
Het enige nadeel is dat wanneer je de één gezien hebt je ze allemaal gezien hebt. Het enige verschil is de omgeving.

Esther
4 jaar geleden

deutsche sale

Claudia Fooij
4 jaar geleden

Wanneer is de uitverkoop in Aken?

Angela
5 jaar geleden

Wanneer is de uitverkoop in Aken?

Ashreeta
4 jaar geleden

When is the sale beginnung?

Ronak
5 jaar geleden

Please let me know when sale starts in Centro shopping center in Oberhausen.

Liefde
5 jaar geleden

Wanneer zijn het solden in Düsseldorf?

Zuwena
5 jaar geleden

Laat die Sale maar komen.

Davita van der Bilt
5 jaar geleden

Top!

Bastiaan Oskam
5 jaar geleden

Graag uw bericht