Vingino sale 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 02-01-2019

Kindermerk Vingino is uitgegroeid tot een van de populairste merken van ons land. De kleding is stoer, degelijk en modieus. Wie bij Vingino shopt tijdens een van de vele uitverkoopperiodes bespaart veel geld. Er is sale bij Vingino op meerdere momenten in het jaar. We hebben uitgezocht wat er te verwachten valt in 2019 en op welke datum de sale van start zal gaan.

Zomersale

De zomercollectie voor jongens en meisjes gaat voordelig de deur uit tijdens de zomersale die een keer per jaar wordt georganiseerd. De zomersale start met kortingen tot 30% maar dit percentage kan naarmate de tijd vordert steeds hoger worden. De zomersale start halverwege juni en loopt door tot halverwege augustus 2019.

Mid Season Sale

In het voorjaar (vermoedelijk eind maart 2019) en in het najaar (vermoedelijk eind oktober 2019) is er de Mid Season Sale bij Vingino. Tijdens deze uitverkoop profiteer je van kortingen tot 30% op de lente- en herfstmode. De mid season sale is qua grootte net wat kleiner dan de zomer- en wintersale.

Denim Weeks

Tijdens de Vingino Denim Week ontvang je 50% korting op iedere 2e jeans. Dit geldt voor de jeanscollecties voor jongens en meisjes. De Denim Weeks starten vermoedelijk weer vanaf halverwege oktober 2019.

Black Friday en Cyber Monday

Ook Black Friday en Cyber Monday zijn vaste prik bij Vingino. Er is zelfs sprake van een heel Sale Weekend dat duurt van vrijdag tot en met maandag. Tijdens het Black Friday Sale Weekend krijg je tot 20% korting op bijvoorbeeld Vingino winterjassen en/of andere productgroepen. Voor 2019 vermoeden we dat er uitverkoop is van Black Friday (29 november 2019) tot en met Cyber Monday (2 december 2019) inclusief tussenliggend weekend.

Wintersale

In de tweede week van december 2019 start waarschijnlijk weer de wintersale bij Vingino. De wintersale is de grootste en belangrijkste sale van het jaar. Tijdens de wintersale krijg je tientallen procenten korting op de wintercollecties voor jongens en meisjes. Ideaal voor het geven van (nuttige) kerstcadeaus.

Overige sale

Behalve de bekende sales geeft Vingino meerdere keren per jaar kortingen weg. Welke dit in 2019 zullen zijn is nog niet bekend, maar denk aan acties waarbij je bijvoorbeeld 20% korting krijgt op jassen, Stapelkorting tot 40%, enzovoorts. Misschien komt er eind januari 2019 ook een Blue Monday Sale bij Vingino.

Melding ontvangen

Via onderstaande button is het mogelijk om jezelf aan te melden voor het ontvangen van een melding zodra er weer uitverkoop is bij Vingino: