Zara Home Sale 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 02-01-2019

Zara Home is de woonwinkel van modeketen Zara en zeer geliefd vanwege het prachtige en betaalbare assortiment. Zara Home organiseert meerdere keren per jaar kortingsacties waaronder natuurlijk de sale. In 2019 verwachten we weer diverse leuke sales en acties en we zochten uit welke dit zijn en op welke datum ze van start zullen gaan.

Mid Season Sale

Twee keer jaar is het Mid Season Sale bij Zara Home. Tijdens deze actie krijg je tot 40% korting een geselecteerd aanbod. Bespaar zodoende honderden euro’s op je inrichting en decoratie. Er is Mid Season Sale in het voor- en najaar. We verwachten deze uitverkoop vanaf de tweede week van april 2019 en vanaf de tweede week van oktober 2019.

Uitverkoop

Twee keer per jaar is het grote uitverkoop bij Zara Home. Deze uitverkoop is te vergelijken met de zomer- en wintersale. Tijdens de uitverkoop krijg je tot 50% korting op het assortiment. In 2019 is er vermoedelijk weer uitverkoop vanaf de tweede week van juni en vanaf 25 december.

Special Prices

Enkele keren per jaar profiteer je van Special Prices bij Zara Home. Deze actie is goed voor kortingen op meer dan 500 artikelen voor de slaapkamer, badkamer, eetkamer en decoratieve producten. We verwachten dat er in 2019 weer Special Prices zijn rond de eerste week van juni, vanaf de tweede week van augustus en vanaf eind november.

#Zarahomeday

De Zarahomeday is een kortdurende actie die telkens op vrijdagavond 22.00 uur begint en doorgaat tot en met de zaterdag erna. Tijdens Zarahomeday krijg je 20% korting op de hele collectie en profiteer je van gratis verzending bij online bestellingen. Naar verwachting is er het #Zarahomeday begin mei en eind september 2019.

Black Friday

Op vrijdag 29 november 2019 is het Black Friday en dan kan je bij Zara Home terecht voor kortingen van 20% op de hele collectie. Vaak geldt de korting al vanaf de donderdagavond. Het is mogelijk om al vooraf je winkelmandje te vullen en deze pas tijdens de actie af te rekenen.

20% korting op…

Meerdere keren per jaar is er een actie waarbij je 20% korting krijgt op een bepaalde productgroep. Denk hierbij aan bijvoorbeeld dekbedden, kussens, badkamer Essentials, enzovoorts. Het is niet duidelijk wanneer deze acties plaatsvinden aangezien deze meerdere malen per jaar worden georganiseerd.

Overige acties

Ongetwijfeld blijft het actieaanbod niet beperkt tot bovenstaande. Misschien is er eind januari 2019 ook wel sprake van een Blue Monday Sale. We gaan het goed in de gaten houden en melden direct alle nieuwe Zara Home acties.

Melding bij begin uitverkoop

Via onderstaande button kan je jezelf aanmelden voor het ontvangen van een melding als één van de Zara Home sales van start gaan. Zo mis je dus nooit meer de aanbiedingen: