Adidas Sale 2020

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 28-01-2020

Sale bij Adidas betekent tientallen procenten korting op sportkleding, sportschoenen en sportaccessoires. Het merk Adidas wordt door honderden wederverkopers verkocht in Nederland, zowel in winkels als online. Al deze wederverkopers kunnen zelf ook weer uitverkoop houden, waardoor je eigenlijk op ieder moment van het jaar wel kunt profiteren van de Adidas sale. Zeer bekende voorbeelden van de uitverkoop zijn de zomersale, wintersale, Cyber Monday, Black Friday en de mid season sales. En anders is er nog de optie om een van de Adidas outlets te bezoeken waar het hele jaar lang korting te krijgen is.

Mid Season Sale

In de tweede helft van maart is het meestal tijd voor de Mid Season Sale bij Adidas, naar verwachting zal dit in 2020 niet anders zijn. Ontvang gedurende de uitverkoop tot 50% korting op de voorjaarscollecties voor dames, heren en kinderen. De kans om vele duizenden Adidas sportschoenen, -kleding en overige –artikelen te kopen voor een zachte prijs. Er is nog een tweede Mid Season Sale en deze kan je verwachten in de herfst van 2020, waarschijnlijk in de tweede helft van de maand september. Ook dit keer lopen de kortingen op tot 50%.

End of Season Sale

Medio juni 2020 zal de End of Season Sale bij Adidas losbarsten, ook wel bekend als de zomersale. Tijdens deze grote uitverkoop kan je rekenen op kortingen tot wel 50% op schoenen, kleding en sportaccessoires voor dames, heren en kinderen. De End of Season Sale duurt al snel meerdere weken waardoor je ruim de tijd hebt om je zomergarderobe aan te vullen.

Back to School

Zodra de vakantieperiode ten einde loopt wil Adidas weleens uitpakken met een Back 2 School actieperiode. Tijdens de Back 2 School Sale krijg je bijvoorbeeld 20% korting op rugzakken, kinderschoenen, enzovoorts. Als deze actie in 2020 wederom plaatsvindt zal dit vermoedelijk plaatsvinden aan het begin van de tweede helft van de maand augustus.

Black Friday sale

Een van de weinige landelijke sales waaraan Adidas deelneemt is de Black Friday Sale die ieder jaar eind november plaatsvindt op de dag na Thanksgiving. De Black Friday Sale duurt bij Adidas telkens meerdere dagen en is een compleet weekend. In 2020 is het Black Friday Weekend vermoedelijk van vrijdag 27 november tot en met zondag 29 november 2020. De korting bedraagt over het algemeen 30%.

Cyber Monday

Daags na het Black Friday Weekend is het alweer tijd voor de Cyber Monday sale. Deze eendaagse actie is wederom goed voor 30% korting. De sale is beperkt tot de webshop van Adidas en dus niet tot de winkels of outlets. In 2020 is Cyber Monday op maandag 23 november.

End of Season Wintersale

De nummer 1 sale van het jaar wordt tot het eind bewaard als eind december de wintersale begint. In de winkels en online gelden wederom kortingen tot maar liefst 50%, dit keer op de wintercollecties van Adidas. Vermoedelijk begint de wintersale in 2020 enkele dagen voor kerst en zal deze doorlopen tot in januari van het nieuwe jaar.

Geen Singles Day en geen Glamour Day

Er zijn natuurlijk geen garanties voor 2020, maar afgaande op voorgaande jaren slaat Adidas enkele bekende sales over. Denk aan bijvoorbeeld Singles Day in november en Glamour Day in april en september 2020.

Nieuwe acties in 2019?

Ieder jaar verrast Adidas et nieuwe acties die van tevoren uiteraard nog geheim worden gehouden. Vaak zijn het eendaagse kortingsacties waar pas op de ochtend zelf over wordt gecommuniceerd. Zo ontving je vaak eind oktober gedurende één dag 25% korting. Mogelijk zal Adidas eind januari 2020 een Blue Monday Sale organiseren.

Outlets

Een andere manier om voordelig Adidas producten te kopen is door een van de outletwinkels te bezoeken. Dit zijn officiële Adidas winkels, maar dan met sterk afgeprijsde artikelen. Je vindt Adidas outlets op de volgende locaties:

  • Adidas Outlet Roosendaal, Rosada 100 (unit 100/102) Rosada Fashion Outlet
  • Adidas Outlet Lelystad, Bataviaplein 277 Batavia Stad
  • Adidas Outlet Roermond, Stadsweide 142 Designer Outlet Roermond

Op de hoogte blijven?

Wil je een bericht ontvangen wanneer er een uitverkoop bij Adidas begint? Via onderstaande button kan je je aanmelden en vervolgens laten we je direct weten wanneer de Adidas Sale van start gaat: