A-merken en winkelketens
Home » Adidas Sale

Adidas Sale 2018: wanneer uitverkoop?

Last update: 25-01-2018

Adidas is een van de topmerken uit de internationale sportwereld. Als sponsor en leverancier van de beste sporters en teams is het Duitse merk niet meer weg te denken. De producten van Adidas blinken uit qua degelijkheid wat samen met het mooie design de populariteit verklaart. Om geld te sparen op Adidas sportkleding is het een aanrader gebruik te maken van de sale oftewel uitverkoop. Meerdere malen per jaar is het sale bij Adidas en bij de tientallen wederverkopers. Denk maar aan de wintersale, zomersale, Black Friday, Cyber Monday, enzovoorts. En anders is er nog de optie om een van de Adidas outlets te bezoeken waar het hele jaar lang korting te krijgen is.

Adidas Sale 

Sale bij Adidas betekent tientallen procenten korting op sportkleding, sportschoenen en sportaccessoires. Het merk Adidas wordt door honderden wederverkopers verkocht in Nederland, zowel in winkels als online. Al deze wederverkopers kunnen zelf ook weer uitverkoop houden, waardoor je eigenlijk op ieder moment van het jaar wel kunt profiteren van de Adidas sale. Zeer bekende voorbeelden van de uitverkoop zijn de zomersale, wintersale, Cyber Monday, Black Friday en de mid season sales. 

Datum uitverkoop 2018

Omdat iedere wederverkoper van Adidas zelf mag bepalen wanneer ze uitverkoop houden is het dus ook niet duidelijk aan te geven op welke datum de sale bezig is. Je kunt grofweg de volgende bekende saleperiodes aanhouden in 2018:

  • Adidas Mid Season Sale voorjaar: eind maart / april 2018
  • Adidas Zomersale: juni / juli 2018
  • Adidas Mid Season sale najaar: september / oktober 2018
  • Adidas Black Friday Sale: 23 november 2018
  • Adidas Cyber Monday Sale: 26 november 2018
  • Adidas Wintersale: december 2018 / januari 2019

Adidas outlets

Een andere manier om voordelig Adidas producten te kopen is door een van de outletwinkels te bezoeken. Dit zijn officiële Adidas winkels, maar dan met sterk afgeprijsde artikelen. Je vindt Adidas outlets op de volgende locaties:

  • Adidas Outlet Roosendaal, Rosada 100 (unit 100/102) Rosada Fashion Outlet
  • Adidas Outlet Lelystad, Bataviaplein 277 Batavia Stad
  • Adidas Outlet Roermond, Stadsweide 142 Designer Outlet Roermond

 

Meer informatie over de Adidas Outlet Stores.

Kortingen

In principe is het mogelijk dat alle artikelen en producten van Adidas in de uitverkoop gaan. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de tijd van het jaar en het assortiment van de wederverkoper. Zo zullen bijvoorbeeld sportbroeken voor de winter in de uitverkoop gaan tijdens de wintersale. En je kunt je voorstellen dat wederverkopers als Zalando zich meer richten op Adidas schoenen en niet op bijvoorbeeld sportaccessoires. Bepaal dus voor jezelf waarnaar je op zoek bent en kijk vervolgens op de locatie waar je de artikelen kunt verwachten. Wie even de tijd neemt om goed te vergelijken bespaart gewoonweg altijd veel geld. De kortingen lopen namelijk soms op tot wel 70 of 80%.

Op de hoogte blijven?

Wil je een bericht ontvangen wanneer er een uitverkoop bij Adidas begint? Via onderstaande button kan je je aanmelden en vervolgens laten we je direct weten wanneer de Adidas Sale van start gaat: