A-merken en winkelketens
Home » Baby-Dump

Baby-Dump

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste nieuws

Superopruiming

Vanaf 2 januari 2018 start de Superopruiming bij Baby-Dump waarbij je tot 50% korting op honderden producten waaronder nieuwe collecties ontvangt.

 

Superopruiming

Baby-Dump staat bekend door de altijd scherpe aanbiedingen en acties. Vanaf vandaag is het Superopruiming bij de winkelketen gespecialiseerd in baby-, kinder- en zwangerschapsartikelen. Ontvang tot 50% korting op onder andere kleding, boxkleden, buikdragers, badjes, schommelstoelen, traphekjes, enzovoorts.

superopruimingbaby-dump-1.jpg

Kerst Bonus Voordeel

 vele honderden baby- en zwangerschapsitems afgeprijsd
 perfecte actie met de naderende feestdagen
 actie bij de 14 Baby-Dump winkels en online

KerstBonusVoordeelBaby-Dump.jpg

2 oktober 2017: Heel veel bonusvoordeel

Tot en met 29 oktober 2017 ontvang je gratis artikelen bij de aankoop van actieproducten. Doordat het vaak bij elkaar horende artikelen zijn bespaar je flink wat geld. Bekijk hier de aanbiedingen van Heel veel Bonusvoordeel.

Heelveelbonusvoordeelbabydump.jpg

28 augustus 2017: Kortingsweken

Vanaf 28 augustus 2017 zijn er weer Kortingsweken bij Baby-Dump. Ontvang 20% korting op vele honderden producten voor jou, je kindje of je zwangerschap. 

 

Topmerken

Het assortiment van Baby-Dump bestaat uit topmerken. En veel van de topmerken zijn afgeprijsd tijdens de Kortingsweken. Denk bijvoorbeeld aan de BabyBjorn Buikdragers, Avent voedingsartikelen, Dooky, Silly Billyz, Meyco, enzovoorts. 

 

Winkels en online

De Kortingsweken vinden plaats in de veertien filialen van Baby-Dump en natuurlijk in de online webwinkel. Dus ook als je niet de deur uit wilt profiteer je van 20% korting. 

BabyDumpKortingswekenmailing.png

1 mei 2017: Actieweken

Profiteer van leuke kortingen op tal van babyspullen tijdens de Actieweken van Baby-Dump.

 

Baby-Dump Actieweken

Gedurende meerdere weken zijn er bij Baby-Dump de Actieweken. Iedere week profiteer je weer van nieuwe aanbiedingen van het rijke assortiment van de baby- en zwangerschapsketen. Denk hierbij aan kortingen op producten, gratis artikelen bij de aankoop van duurdere items, enzovoorts. De Baby-Dump Actieweken zijn daardoor een perfecte kans op voordelige autostoelen, buggy's, babybedjes, traphekjes, kinderstoelen, enzovoorts.

 

De aanbiedingen

De Actieweken van Baby-Dump duren meerdere weken en elke week zijn er weer nieuwe aanbiedingen. De beste manier om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen is door de folder te bekijken. De aanbiedingen zijn zowel online als in de winkels geldig.

Baby-DumpActieweken.jpg

21 april 2017: Bonusvoordeel Weken

Krijg tot en met 30 april 2017 gratis producten bij de aanschaf van geselecteerde items van Baby-Dump tijdens de Bonusvoordeel actie.

 

Bonusvoordeel Baby-Dump

Het krijgen van een kind is al duur genoeg en dat hebben ze bij Baby-Dump goed begrepen. Daarom is er de Bonusvoordeel actie waarbij je gratis artikelen krijgt bij de aankoop van een geselecteerd aanbod. Baby-Dump Bonusvoordeel biedt dus een mooie kans om te besparen op je baby-uitzet.

 

Aanbiedingen

Enkele voorbeelden van aanbiedingen tijdens Baby-Dump Bonusvoordeel zijn:

  • Gratis box bij de aankoop van een babykamer
  • Gratis autostoel en reistas bij de aankoop van een kinderwagen
  • Gratis Tiamo giftset bij de aankoop van een box
  • Gratis Maxi-Cosi bekerhouder bij de aankoop van een autostoel groep 1
  • Gratis matrasbeschermer bij de aankoop van een matras
  • Gratis omslagdoek bij de aankoop van een babydrager
  • Gratis buggy-bag bij de aankoop van een buggy
  • Gratis speelgoed bij de aankoop van een kinderstoel
  • Enzovoorts

 

Tot wanneer is de actie?

De Bonusvoordeel actie duurt nog tot en met zondag 30 april 2017. Alle aanbiedingen zijn conform de Laagste Prijsgarantie die Baby-Dump biedt.

BabyDumpBonusvoordeel-1.png

Blijf op de hoogte

Meldingontvangenacties-21.png

Uitgelichte acties:

Baby-Dump Kortingsweken

De Kortingsweken van Baby-Dump zijn een actie waarbij de consument 20% korting krijgt op duizenden artikelen uit het assortiment.

Baby-Dump Cadeaupakket

Ben je zwanger of onlangs bevallen van een baby? Dan heb je recht op het gratis Baby-Dump Cadeaupakket dat vol zit met handige en leuke babyspulletjes.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.